חייבת את עזרתכם
בסקר מהיר

איזה פלאפון עדיף ?
Q7 או 5X5 ?

תודה רבה לכל העונים
המקשים של ה5*5 הם כהQ7 וה4*4 שחלקם נדפקו ביותר לאחר שימוש, בשונה מQ8 שזה מקשים חדשים
אגב אפשר למצוא בפחות.

דיברתי עם הרבה ומאוד מרוצים מ-Q7, בגלל הבטריה הטובה ומקשים ושמע טובים!!

בעלי משתמש עכשיו ב Q7 - מרוצה.
שמעתי מעוד שמרוצים מהדגם.

מדובר באותו מכשיר מאותו יבואן עם שינויים קלים
בקיו 7 סוללה חזקה יותר
5X5 התפריט ידידותי יותר וחדש מקשים חדשים ונוחים יותר
קיו 8 עוד לא ראיתי

יש לי Q8 כבר שבוע בטריה שמחזיקה הרבה זמן (לעומת ה4*4 שהיה לה במשך כשנתיים וחצי) החזיק לי מער"ש עד אתמול בלילה (לא משתמש הרבה אבל בקודם כל יום וגם בלילה שלא השתמתי נגמרה הבטריה)
כרגע לא נתקלתי בשום בעיה ב"ה

לדעתי עדיף קיו 7 בפרט מבחינת בטרייה השאלה אם 5על5 הוא כמו 4על4 מבחינת הבטרייה כי א"כ זה נורא
לי היה 4X4 ואח"כ 5X5 והבטריה לגמרי לא אותו דבר. ב4X4 זה נורא (אפשר להחליף לבטריה גרמנית או משהו דומה לא זוכרת בדיוק, אני החלפתי וזה היה לי מצוין, אבל הבטריה המקורית נגמרת תוך רגע) ב5X5 נראה שפתרו את הבעיה הזו, מחזיק לי כמה ימים (בימים שאין לי שיחות יותר מידי ארוכות)
לא מכירה את Q7.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה