מקשים זה עיקר הנפק'מ כי המקשים נהרסו לי מאודד מהר גם ב4*4 וגם בפרו 30
ידוע לכם אם זה טוב?

אני עוד לא נתקלתי בפלאפון מומלץ באמת
יש לנו את Q7 חדש יחסית
המקשים שלו פעם עובדים ופעם לא
א"א לשמור אנשי קשר תוך כדי שיחה
אין קליטה טובה
כשהמסך מכובה צריך ללחוץ פעמיים על כפתור כדי שיגיב

אני קניתי עכשיו קיו 8 בגלל המקשים הנוחים מאודדדד
זה לא הפוך?
בקיו 8 יש את המקשים כמו בשיאומי הישנים שהכל זה מקשה אחת
וכשאתה לוחץ ספרה אזי מצטרפים גם החברים מהצד
בשונה מהקיו 7 ו4*4 למשל ועוד ששם המקשים נפרדים
וכשאתה לוחץ 5 זה רק 5 בלי 6 או 4 מהצד.

לדעתי המקשים הנפרדים הם הטובים יותר .

מה אתם אומרים?

זה לא הפוך?
בקיו 8 יש את המקשים כמו בשיאומי הישנים שהכל זה מקשה אחת
וכשאתה לוחץ ספרה אזי מצטרפים גם החברים מהצד
בשונה מהקיו 7 ו4*4 למשל ועוד ששם המקשים נפרדים
וכשאתה לוחץ 5 זה רק 5 בלי 6 או 4 מהצד.

לדעתי המקשים הנפרדים הם הטובים יותר .

מה אתם אומרים?
אני כן מעדיף אותם דבר ראשון זה פחות נהרס{ככה אומרים...} וככה יותר קל ללחוץ... זה לא שכל פעם צריך לריב עם הלחצן....

כנראה שיש הבדלים בין הגרסאות ולכן כל אחד טוען כאן משהו אחר,
חוץ מהמקשים נראה שאין כאן תלונה מוסכמת, מה שאומר שזה דברים המשתנים בין מכשיר למכשיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה