ממש ממש לא יש לי ול2 אחיות שלי והוא פגז של טלפון!!!שמעתי מבן של מוכר ש 5 על 5 מלא באגים - לא לקחת כעובדה מוגמרת!!!
ב5*5 יש לו חיפוש מאוד מאוד שימושי ונוח!מישהו יכול לומר איך הנגן של המכשירים האלו? זה מאוד חשוב לי.
ודאי שב5*5איפה המקשים טובים יותר ?
ב 5×5 או ב Q7 ?
גם 5*5 היה בתחילת דרכו עולה 450 לאט לאט זה יורד...יש פער של 90-120 ש''ח בין 5*5 לQ8
לטובת האחרון שהוא יקר יותר
מוזר מאד
הבנתי מסוכן פלאפונים מומחה שאין בו שום דבר מיוחדחייבת את עזרתכם
בסקר מהיר
איזה פלאפון עדיף ?
Q7 או 5X5 ?
תודה רבה לכל העונים
במי מהם?הבנתי מסוכן פלאפונים מומחה שאין בו שום דבר מיוחד
זה לא הפוך?אני קניתי עכשיו קיו 8 בגלל המקשים הנוחים מאודדדד
עניין של טעםאז למעשה
אם ההבדל בין 5*5 ל Q7 הוא של 20-30 ש''ח
מה לרכוש ?
אני כן מעדיף אותם דבר ראשון זה פחות נהרס{ככה אומרים...} וככה יותר קל ללחוץ... זה לא שכל פעם צריך לריב עם הלחצן....זה לא הפוך?
בקיו 8 יש את המקשים כמו בשיאומי הישנים שהכל זה מקשה אחת
וכשאתה לוחץ ספרה אזי מצטרפים גם החברים מהצד
בשונה מהקיו 7 ו4*4 למשל ועוד ששם המקשים נפרדים
וכשאתה לוחץ 5 זה רק 5 בלי 6 או 4 מהצד.
לדעתי המקשים הנפרדים הם הטובים יותר .
מה אתם אומרים?
נחכה ונראהקשה לי להאמין
כנראה ספין של כל מיני יבואנים מפוקפקים.
עפעס, קצת מסורבל.כוונתכם לכבות את ההשמעה?
לחצן אפשרויות, יציאה.
וכמובן לחצן "פאוז".
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים