אני צריך לקנות פלאפון כשר חדש עד עכשיו היה לי 4X4 ומאוד נהנתי ממנו משהו יודע או מכיר את שני הפלאפונים - 5X5 ו Q8 ויודע להמליץ לי מה יותר טוב?

אני צריך לקנות פלאפון כשר חדש עד עכשיו היה לי 4X4 ומאוד נהנתי ממנו משהו יודע או מכיר את שני הפלאפונים - 5X5 ו Q8 ויודע להמליץ לי מה יותר טוב?
אמר לי מוכר בחנות- 5*5 וQ8- זה אותו מכשיר בדיוק!
הוא נתן לי להשוות וזה זה!

אמר לי מוכר בחנות- 5*5 וQ8- זה אותו מכשיר בדיוק!
הוא נתן לי להשוות וזה זה!
אתה צודק מבחינת זה שזה אותו מכשיר ברעיון ואתו חברה מייצרת את שנהם (זה פשוט שיטת מכירה גאונית) אבל יש הבדל מכך שהזכוכית של Q8 יותר חזקה לנפילות וכדו' (וכמובן גם כל העיצוב של המקשים ש Q8 יש לו מקשים היברידים (שאגב הם מחזיקים יותר זמן ממקשי גומי ) ו 5X5 מקשים מגומי וכן שינוים דקים של עיצוב מאחורה)

מחפש טלפון תואם שיש לו רדיו וקיים אותו דגם בכשר גלאט, מה אתם ממליצים?
היום יש לי נוקיה 225 וזמנו תם

הייתי בחנות לבדוק את ה-Q8, החזקתי אותו ביד, התחושה ממש כמו של צעצוע קל מידי. גם המקשים מרגישים לא הכי איכותיים, לא בדיוק התחברתי.
ואיך בכלל אפשר להמליץ על מכשיר שרק התחילו לשווק אותו החודש? מי בכלל יכול לדעת אם הוא מחזיק מעמד, לא נשבר בקלות וכדומה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה