משמש מספר 8975463446
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #3,901
סליחה על הבורות- אפשר הסבר?
סליחה על הבורות- אפשר הסבר?
נראה לי שלא יכול להיות יותר טוב מזהאיך השמע בQ8? ברור וחד?
ז"א שומעים אתכם ברור?
אוקיי,צפה בקובץ המצורף 1968711יש היום שני סוגי מקשים המקשים שבתמונה הם חלקים לא משהו בולט לבחוץ וכדו' - הם נקראים היברידי
אבל דווקא בסידרה של ה-Q מתפספס הרבה בהקשות, וצריך להקיש חזק מידי, וגם ככה לפעמים אתה רואה שהתפספסאוקיי,
לדעתי האישית- הבולטים יותר נוחים ופרקטיים.
א. אני לא יודע למה הרגשת צעצוע יחסית לשאר הפלאפונים הכשרים נראה לי שהוא מרגיש הכי מוצלח מכולם (כנ"ל 5X5)הייתי בחנות לבדוק את ה-Q8, החזקתי אותו ביד, התחושה ממש כמו של צעצוע קל מידי. גם המקשים מרגישים לא הכי איכותיים, לא בדיוק התחברתי.
ואיך בכלל אפשר להמליץ על מכשיר שרק התחילו לשווק אותו החודש? מי בכלל יכול לדעת אם הוא מחזיק מעמד, לא נשבר בקלות וכדומה?
ולכן 5*5- מועדף עלי...- המקשים שלו בולטים, נוחים ואין צורך ללחוץ חזקאבל דווקא בסידרה של ה-Q מתפספס הרבה בהקשות, וצריך להקיש חזק מידי, וגם ככה לפעמים אתה רואה שהתפספס
זה עדיין אי אפשר לדעת ב Q8אבל דווקא בסידרה של ה-Q מתפספס הרבה בהקשות, וצריך להקיש חזק מידי, וגם ככה לפעמים אתה רואה שהתפספס
מהכרות אישית עם כמה אנשים עם 4*4- שממש לא נהנים ממנו- בגלל שיש צורך בלחיצה חזקה על המקשים...ד. הסיבה שאפשר להמליץ עלי היא מאוד פשוטה 1, זה דור המתקדם של הפלאפונים Q7 ו 4X4 ששניהם לא נראה לי שיש מי שקנה אותם והתחרט (!)
כיום- נכון-2, בינתיים עדיין לא ראיתי אדם שטוען שיש פלאפון כשר בשוק שיותר מוצלח מהשניים הנ"ל
צודקולכן 5*5- מועדף עלי...- המקשים שלו בולטים, נוחים ואין צורך ללחוץ חזק
(בניגוד ל4*4- הגם אצלו המקשים בולטים, אבל יש צורך בלחיצה חזקה.)
מה שכתבתי כתבתי בגלל שאני מכיר בערך 10 אנשים 4X4 וכולם טענו לי שהם מרוצים (חברים ומשפחה)אני מכירה אישית כמה עם 4*4- שממש לא נהנים ממנו- בגלל שיש צורך בלחיצה חזקה על המקשים...
אוקיי, כתבתי את הצד השני- לאלו שיתלבטו ויפגשו באשכול הזה...מה שכתבתי כתבתי בגלל שאני מכיר בערך 10 אנשים 4X4 וכולם טענו לי שהם מרוצים (חברים ומשפחה)
אין כמו הנוקיה המקורי של פעם חבל שהם יצאו מהשוק...כיום- נכון-
אבל אין ולא היה כמו C2 שנאלצתי להפרד ממנו לפני חודשיים (אחרי 13 שנה עם אותו מכשיר בלי להחליף)...
וחבל שלא מנסים לשחזר מכשיר כזה, אנשים מוכנים לשלם הרבה על מכשיר כמו C2אין כמו הנוקיה המקורי של פעם חבל שהם יצאו מהשוק...
ראינו את כל החיקויים שיצאו ...וחבל שלא מנסים לשחזר מכשיר כזה, אנשים מוכנים לשלם הרבה על מכשיר כמו C2
אני ממש לא מרוצהמה שכתבתי כתבתי בגלל שאני מכיר בערך 10 אנשים 4X4 וכולם טענו לי שהם מרוצים (חברים ומשפחה)
מוזר..קצתי כבר בטלפונים היקרים, נראה לי את הבא אני אקנה עד 200 , בין כה וכה הם שורדים גג שנה וחצי וזה לא שווה את הפער
אני קניתי 6 מכשירים, חלקם בינתיים המקשים בסדר...מוזר..
יש לנו בבית שני פלאפוני 4X4 מהשבוע שהם יצאו משום מה שנהם עובדים פצצה
התקלה דל ניתוקים מצויה מאוד ברמי לוי כשמופעל דור 4 יתכן גם בחברות נוסות(באחד מהם התקלה היחידה שקרתה זה שבחלק מהשיחות לאחר כמה דק' התנתק השיחה)
אני החלפתי היום פלאפון בינתיים מהבוקר ב"ה לא נותק לי שום שיחה (יש לי סלקום)התקלה דל ניתוקים מצויה מאוד ברמי לוי כשמופעל דור 4 יתכן גם בחברות נוספות
תנסה לבטל את האפשרות לדור 4. בהגדרות רשת
איזה עיר ואיזה איזור?אני החלפתי היום פלאפון בינתיים מהבוקר ב"ה לא נותק לי שום שיחה (יש לי סלקום)
ירושלים | מערב ירושליםזה קשור בנקודות התקשורת הפזורות ברחבי הארץ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים