אי אפשר.איך מעדכנים גירסא בלי שילכו לי כל האנשי קשר?
פעם שעברה כל האנשי קשר נמחקו לי למרות שגיביתי בכרטיס...
יש אותו בתומך עם מצלמה?5*55
לא, כמה שאני יודעתיש אותו בתומך עם מצלמה?
ברור שזה יימחק.איך מעדכנים גירסא בלי שילכו לי כל האנשי קשר?
פעם שעברה כל האנשי קשר נמחקו לי למרות שגיביתי בכרטיס...
מצטרפת לשאלההמליצו לי בחום על פרו 30
אשמח לחו"ד
אמרו של שכל ה 5*5 4*4 וה Q למינהם
יש הרבה תלונות
אני לפני רכישת המכשיר אנא עזרתכם
קניתי את הפרו 30 בשימוש כבר כמה ימיםמצטרפת לשאלה
לצערי הרב,עזרה דחוווף---
יש י 5*5 ויש לי בפנים כרטיס זיכרון אבל ההקלטות (גם הרגילות וגם של השיחות)
לא נשמעות וכתוב 'פורמט לא נתמך' וכשאני משנה פורמט אז לא שומעים את ההקלטה...
מה אפשר לעשות??????
איפה כתוב פורמט לא נתמך?עזרה דחוווף---
יש י 5*5 ויש לי בפנים כרטיס זיכרון אבל ההקלטות (גם הרגילות וגם של השיחות)
לא נשמעות וכתוב 'פורמט לא נתמך' וכשאני משנה פורמט אז לא שומעים את ההקלטה...
מה אפשר לעשות??????
תודה רבה!אגב אחרי שקניתי
ראיתי שמוכרים ב B&M מחשבים ב 295 ש"ח
המחיר הכי זול שראיתי בשוק
איך המכשיר הזה?גם אחי משתמש במכשיר I TOP P100 ומאוד נהנה ממנו.
לא הגיוני, בשלי יש. אם אין אופצית עריכה איך אתה משנה שם?אין אופציית עריכה
כשאני מנסה לפתוח את הקובץ נפתח לי ריובע שעליו זה כתובאיפה כתוב פורמט לא נתמך?
איפה מנסים לפתוח? במכשיר או במחשב?כשאני מנסה לפתוח את הקובץ נפתח לי ריובע שעליו זה כתוב
איפה מנסים לפתוח? במכשיר או במחשב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים