הבנתי שהיום יש כבר גרסה 2.17 שאומרים שתוקן בה הרבה באגים

יש בתחילת האשכול את המייל של היבואן [בהודעה של @ישראל ר. שאולי גם יוכל לעזור] יתכן שניתן לברר במייל היכן מעדכנים גרסה
לא חסר חנויות שניתן לעדכן שם גירסה ולא זה הבעיה

אני ממש נאבד בסבך שלל הסוגים והמכשירים...

אני מחפש פלאפון דפוק!!
בשביל הילדים....
לא מאמין שיחזיק יותר משנה...
אבל שבשנה הזו זה יעבוד כמו שצריך מבחינת שמע וכד', מה ממליצים?
ציקלון 30? D20? אולי יש לכם רעיון אחר?

אני ממש נאבד בסבך שלל הסוגים והמכשירים...

אני מחפש פלאפון דפוק!!
בשביל הילדים....
הכי דפוק וזול ציקלון 30

יש גם דפוקים יותר לידיעה לוגיק.. בסביבות 150
ציקלון X30 סביר וזול בסביבות 170 שח
יש קלאס שהוא גם זול ודווקא מרוצה ממנו ומעולה אבל עולה כמה שקלים יותר

עדיף לך לפנות לחנויות שמניידים ומקבלים על כל זוג קוים מכשיר מתנה כך שאם יש לך 4 קוים קיבלת 2 מתנה
עד שהילדים הורסים תעשה עוד ניודים ותקבל עוד..

אני מחפש פלאפון דפוק!!
בשביל הילדים....
מנסיון ! תמיד אני רואה הורים שמחפשים טלפון פשוט וזול לילדים. וזו לדעתי טעות,
הטלפונים הפשוטים והזולים הם יותר גרועים ממה שהם שווים,
ודווקא ילדים נוטים להרוס ולא לשמור על חפצים לאורך זמן,
הכפתורים מתקלקלים, הטלפון נופל ומתפרק פעמים רבות וכו'
ולכן ההמלצה שלי היא לקנות לילדים דווקא טלפון איכותי ביותר (לא חייב להיות משוכלל, אבל באיכות מעולה),
למשל יש מכשיר טלפון למבוגרים, מגושם עם כפתורים גדולים ופשוט. להשקיע אפילו כמה מאות שקלים טובים ולקנות אותו.
ומה יקרה עוד שנה ??? הרי שוב תרצה טלפון לילדים לא? ואז תקנה עוד אחד? לא עדיף אחד טוב שיחזיק מעמד זמן רב?!
בהצלחה
(ואגב, אם אתה נאבד בסבך המכשירים, אז מה זה משנה, תקנה את הכי זול שיש כל שנה וזהו :))

לכן אמרתי תנייד 4 קוים תקבל 2 מכשירים
דהיינו 4 בשנה [ניוד אפשר פעם בחצי שנה בערך]
רק כשרונות גדולים יהרסו 4 מכשירים בשנה
תצטרך לתת להם לשחק עם זה מסירות בבריכה כדי שייהרסו 4 בשנה....

אבל האמת שברור שמי שיש לו אפשרת שיקנה נגד מיים ונפילות עולה בערך 500 שח
יש ES1 של קיוליקס ויש פורג'י 20 של פירסט פון
שניהם מצויינים

יש אחד שמוכר פלאפונים ממש בזול, ועם ניודים זה יוצא המכשיר הכי חזק שמוגן מים ונפילות, פחות מ 300
0548413602

רק מניסיון - מהם המעלות והחסרונות במכשיר זה?
יישר כח!
אגב, יש פלאפון דומה לו במעלות - לא מסדרת 4X4 5X5 Q7 Q8?
אני גם מתענינת לגבי רכישת טלפון
דוקא חשבתי אולי על ה Q8
למה את רשמת שלא מסדרה זו?
לא מומלץ?.
מישהי יודעת אולי איך ה K46 החדש שמפרסמים כעת?

רק מניסיון - מהם המעלות והחסרונות במכשיר זה?
יישר כח!
אגב, יש פלאפון דומה לו במעלות - לא מסדרת 4X4 5X5 Q7 Q8?
לא יודעת אם יעזור אבל לי יש את אי טופ 10 מעל שנה מרוצה מאד!!! השמע שלו הכי טוב וצלול שקיים בפלאפונים החדשים היום [יש לי עוד 3 פלאפונים חדשים בבית מהרשימה שכתבת ...] למי שמציק האודיו ממליצה בחום ובכללי פלאפון מצוין

קניתי את זה לא מזמן
ובינתיים זה מצויין
לא עושה בעיות

קניתי לאחרונה,
אינני מכירה מכשירים אחרים, אך אומר מספר נקודות, שהפריעו לי במעבר מהמכשיר הקודם שהיה לי (דור 2 ישן),
ביומן שיחות, לא עושה צורה של נכנס, יוצא, נדחה, אלא רק צבעים שצריך כל פעם לזכור מה כל אחד,
כמו"כ כל שיחה ממישהו, מביא באותו תיבה את כל השיחות ממנו, יוצא ונכנס וכו', ולא בתיבות נפרדות, (ענין של הרגל),
בחיפוש באנשי קשר, אחרי שהגעתי לאדם שרציתי, צריך עוד לחיצה, בשביל לחייג, ולא עומד עליו אוטומטית,
אין מספר לכל שורה בפונקציות, כך שבלחיצה אחת ניתן לרדת כמה שורות.
אין צליל סיום שיחה (אולי זה הגדרה שלא הצלחתי להגדיר),
בטריה שנגמרת מהר.
חוץ מזה בסך הכל מכשיר חזק וטוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה