הכי דפוק וזול ציקלון 30אני ממש נאבד בסבך שלל הסוגים והמכשירים...
אני מחפש פלאפון דפוק!!
בשביל הילדים....
לא מאמין שיחזיק יותר משנה...
אבל שבשנה הזו זה יעבוד כמו שצריך מבחינת שמע וכד', מה ממליצים?
ציקלון 30? D20? אולי יש לכם רעיון אחר?
מנסיון ! תמיד אני רואה הורים שמחפשים טלפון פשוט וזול לילדים. וזו לדעתי טעות,אני מחפש פלאפון דפוק!!
בשביל הילדים....
לא מאמין שיחזיק יותר משנה...
אבל שבשנה הזו זה יעבוד כמו שצריך מבחינת שמע וכד', מה ממליצים?
ציקלון 30? D20? אולי יש לכם רעיון אחר?
באיזה עיר?יש אחד שמוכר פלאפונים ממש בזול, ועם ניודים זה יוצא המכשיר הכי חזק שמוגן מים ונפילות, פחות מ 300
0548413602
אני גם מתענינת לגבי רכישת טלפוןרק מניסיון - מהם המעלות והחסרונות במכשיר זה?
יישר כח!
אגב, יש פלאפון דומה לו במעלות - לא מסדרת 4X4 5X5 Q7 Q8?
לא יודעת אם יעזור אבל לי יש את אי טופ 10 מעל שנה מרוצה מאד!!! השמע שלו הכי טוב וצלול שקיים בפלאפונים החדשים היום [יש לי עוד 3 פלאפונים חדשים בבית מהרשימה שכתבת ...] למי שמציק האודיו ממליצה בחום ובכללי פלאפון מצויןרק מניסיון - מהם המעלות והחסרונות במכשיר זה?
יישר כח!
אגב, יש פלאפון דומה לו במעלות - לא מסדרת 4X4 5X5 Q7 Q8?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים