מאיזה עיר אתה?
אתה יכול לשלוח לי למיל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני אענה לך

יש עדיין מכשיר יאנג~סאמסונג טאצ'
אלו שהתחברו לזה לא יכולים להיפרד מזה...!!

אבל כהיום זה לא כל כך מומלץ בגלל הקליטה
אם בכל זאת אתה מעוניין בזה אני יכול למכור לך...
אשמח לקבל פרטים האם עדיין רלוונטי
אני בסלקום וחסמו לי את נוקיה 208
יש משהו שעדיין משתמש איתו בחברה אחרת ועובד לו?

אז אי אפשר לקנות אותו לכתחילה למרות שאין היום פלאפונים של ועדת הרבנים שיש להם גם איכות וגם נוחות

אני עם הקיו 8 ואני מאוד מרוצה בהכל
מגיב מהר מאוד ואין את התקלה שהוזכר
כל מי שיש לו Q8,
האם הבטריה מחזיקה לכם מעמד או נגמרת מהר ביחס למכשירים אחרים?
שמעתי ממישהי שיש לה את המכשיר הזה שהבטריה נגמרת מהר.
האם גם אתם חושבים כך?

יורד די מהר
למרות שהורדתי לדור 3, כי לא רציתי התרעות
אבל גם נטען מהר
אמרו לי שאם המסך מכובה, אז הבטריה יורדת יותר לאט.

איזה אוזניות טובות ומומלצות יש לQ8?
ניסיתי 2 , אחד שעבד מעולה ב-C2, וגם בלוטוס,
אבל לא שומעים אותי טוב בQ8, אומרים ששומעים אותי מרחוק ולא ברור.
אשמח להמלצה טובה.

קניתי קיוליקס D 30.
פלאפון פצצה, מרוצה מאוד.
מקשים נוחים, קליטה מעולה, ממליץ על הפלאפון.

הK46 מנצח לדעתי,
היצרן שלו הוכיח כבר בכמה וכמה ניידים שהוא הוציא (את כל סידרת הK)
שהפלאפונים שלו הם הכי חזקים, יש לי קרוב משפחה שמחזיק K35 כבר 5.5 שנים בלי תיקונים!!
לי יש K36 שהוא הקודם בסידרה כבר יותר משנתיים והוא תותח אמיתי,
מאז שקניתי אותו אפילו לא תקלה אחת ושמע מצויין הכל עובד פצצה.
מבחינת מפרט עובד מהמם, הקלטת שיחות, נגן פנימי, גיבוי אנשי קשר בכרטיס ועוד.
מומלץ מאד!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה