ישראל אורי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #4,281
מאיזה עיר אתה?
אתה יכול לשלוח לי למיל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואני אענה לך
ואני אענה לך
אשמח לקבל פרטיםאם אתה רוצה יש אצלי פלאפון של סמסונג הישן מאוד שלפני היאנג חדש ממש לא משוחזר
אשמח לקבל פרטים האם עדיין רלוונטייש עדיין מכשיר יאנג~סאמסונג טאצ'
אלו שהתחברו לזה לא יכולים להיפרד מזה...!!
אבל כהיום זה לא כל כך מומלץ בגלל הקליטה
אם בכל זאת אתה מעוניין בזה אני יכול למכור לך...
מאיזה עיר אתה?
ואני אענה לך
אני מירושלים SG9096 המשך כרגיל תמחוק אחרי הקריאה תודה רבהמאיזה עיר אתה?
ואני אענה לך
לא יודע בדקתי וזה מה ששמעתי שוועדת הרבנים לא אישרהאלא מה?
כל מי שיש לו Q8,אני עם הקיו 8 ואני מאוד מרוצה בהכל
מגיב מהר מאוד ואין את התקלה שהוזכר
יש לי פור G10 והוא מעולה!!!, כפתורים נלחצים, קליטה מעולה, מסך גדול, מקבל התרעות, מרוצה מאודפירסט פון פור G1, מישהו מכיר?
מחזיק לך יום?יורד די מהר
למרות שהורדתי לדור 3, כי לא רציתי התרעות
אבל גם נטען מהר
אמרו לי שאם המסך מכובה, אז הבטריה יורדת יותר לאט.
לא ניסיתי שירד ויגמר לגמרי,מחזיק לך יום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים