השבוע קנינו ב400מישהו יכול לשתף כמה עלה לו?
שנבין מה המחיר...
אלו: Q7 וQ8 ו4X4 (בתקווה שהבנתי את שאלתך) ממש חזקים, הצלצול יכול להעיר את השכנים [או שאולי יש אפשרות לחלש יותר] בנוקיות אתה לא שומע את המדבר מעבר לקו [הרבה בעיות - אם בכלל מקבל צלצול , פתאום מישהו יאמר לך שהתקשר הרבה פעמים ולא ראית בכלל וכו' לא נראה שהבעיה בסים משום שלידי יש פלאפון אחר עם אותו חברת סים.] בכל אופן האנשים מסביב לא שומעים את המדבר מאחרי הקו (אא"כ זה על רמקולאני רגיל נוקיה C2 ואני מאוד נהנה מזה שהשמיעה מאוד ברור והאנשים מסביב לא שומעים את המדבר מעבר לקו,
מה שבכל הפלאפונים כמו Q7 וQ8 ו4X4 זה לא ככה
רציתי לדעת אם נוקיה 215 או 235 זה כמו הC2 או לא?
עולה 324₪כן.
עכשיו זה עולה 172 בגלל המבצע.
אני לא שואל על הצלצולאלו: Q7 וQ8 ו4X4 (בתקווה שהבנתי את שאלתך) ממש חזקים, הצלצול יכול להעיר את השכנים [או שאולי יש אפשרות לחלש יותר] בנוקיות אתה לא שומע את המדבר מעבר לקו [הרבה בעיות - אם בכלל מקבל צלצול , פתאום מישהו יאמר לך שהתקשר הרבה פעמים ולא ראית בכלל וכו' לא נראה שהבעיה בסים משום שלידי יש פלאפון אחר עם אותו חברת סים.] בכל אופן האנשים מסביב לא שומעים את המדבר מאחרי הקו (אא"כ זה על רמקול)
בד"כ השמע טוב, אנשים לא שומעים אם זה לא על רמקולאני לא שואל על הצלצול
אני שואל על השמיעה של השיחה
שב C2 זה די ברור וטוב ויש בזה יתרון נוסף שהאנשים מסביב לא שומעים את זה מעבר לקו
השאלה היא, אם ב215 זה גם ככה או לא?
יחסית לכל סוגי הפלאפונים נראה לי הכי טובאיך המקשים?
יותר מQ8? אני בדיוק בדילמה הזו, למה זה עדיף?אני הכי ממליץ על K46
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים