ואם לא חשוב מצלמה?
יש הבדל באיכות של הפלאפון?
מצלמה:
נוקיה 215 - אין מצלמה
נוקיה 235 - כולל מצלמה עם פלאש

---

איכות תצוגה:
- 215: מסך קטן יותר (2.4 אינץ'), צפיפות פיקסלים נמוכה, מתאים לקריאה בסיסית בלבד.
- 235: מסך גדול יותר (2.8 אינץ'), נוח יותר לעיניים, במיוחד למי שמתקשה עם טקסט קטן.

---

איכות סוללה:
- 215: סוללה קטנה יותר (1150mAh), מחזיקה יפה בגלל הפשטות, אבל פחות עמידה בשימוש אינטנסיבי.
- 235: סוללה גדולה יותר (1450mAh), מחזיקה זמן רב יותר, במיוחד אם משתמשים ברדיו, מצלמה או נגן MP3.

---

איכות שמע וחיבורים:
- שני המכשירים תומכים ב־בלוטות' 5.0, אך ה־נוקיה 235 מציע גם תמיכה ב־A2DP וב־בלוטות' LE, מה שמאפשר איכות שמע גבוהה יותר וחיסכון באנרגיה בעת שימוש באוזניות אלחוטיות.
- בנוסף, ה־נוקיה 235 מגיע עם חיבור טייפ־סי (USB-C) – חיבור מודרני, מהיר ונוח יותר לעומת חיבור ה־מיקרו־יו־אס־בי (microUSB) שב־נוקיה 215. קרדיט: AI

נערך לאחרונה ב:
זיהו רק עד סוף השנה הלועזית! דור 3 נעלם מישראל!
זה הזמן להזמין מכשירי נוקיה דור 4 שפתוחים בקומה הכשירה בישראל

במחירים ממש זולים!

לינקים מעודכנים!

נוקיה 105

נוקיה 215

נוקיה 225 (חזר למלאי)

נוקיה 235

ק.ש.

זיהו רק עד סוף השנה הלועזית! דור 3 נעלם מישראל!
זה הזמן להזמין מכשירי נוקיה דור 4 שפתוחים בקומה הכשירה בישראל

במחירים ממש זולים!

לינקים מעודכנים!

נוקיה 105

נוקיה 215

נוקיה 225 (חזר למלאי)

נוקיה 235

ק.ש.

יש בבני ברק גמח מכירת פלאפונים מחירים טובים אני קניתי Q8 יחסית בזול ב360 שחללא ניוד זה נראה לי הכי זול שיש 033135169 נראה לי יש משלוחים

תכלס אני צריך עכשיו פלאפון חדש מה הכי מומלץ
לאחר בדיקה עם מספר מומחים, ולא סתם אנשים שאומרים מה שנראה להם, אלא אנשים שבאמת יודעים, חד משמעית הטלפון הטוב ביותר הוא פליפ 2. כבר יצאו אחריו הרבה פלאפונים, ועדיין הוא הטוב יותר. הפלאפון קיים כבר 3 שנים ועדיין המחיר שלו עומד על 550, וזה יותר יקר מכל פלאפון אחר.

יש לי כבר 7 שנים טלפון סאמסונג-יאנג ולא מעוניין להחליף אותו בשום טלפון אחר

רק מי שיודע בברור - יש דרך שיתמוך בדור 4 בצורה כלשהיא/יש מכשיר יאנג כשר שתומך בדור 4?

k46 - לא להתקרב
זוועה של פלאפון

בלי ניוד
אני לא יודעת אם אפשר לפרסם ככה את המספר שלו
לאן לשלוח?

שלום וברכה!
ראיתי כתבה בעיתון משפחה שכתבו שיש טלפונים שהם תומכים בדור החדש אפי' שבם מאד ישנים
והם הביאו טלפון *235 ששם אמורים לעדכן לגבי המכשיר שמתקשרים דרכו
לי יש 208 וזה אמר לי שהוא תומך בדור החשד
יכול להיות שזה נכון?
מישהו יודע???

דיין תקשורת לא אמינים בכלל!

אפשר לבדוק גם כאן

0534103335

האם יש לעוד מישהו נסיון עם המכשיר הזה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה