מחילה על ההקפצה.
מחפשת טלפון עם המעלות הללו:
1 אורך סוללה
2 מקשים איכותיים
3 שמע איכותי
4 שהמכשיר עצמו ידוע ומוכר בשוק ומחזיק מעמד הרבה זמן [ידוע לי שיש מכשירים שמסוגלים להחזיק מעמד הרבה שנים] אם עדין מיצרים דברים איכותיים ברמה הזאת

מחילה על ההקפצה.
מחפשת טלפון עם המעלות הללו:
1 אורך סוללה
2 מקשים איכותיים
3 שמע איכותי
4 שהמכשיר עצמו ידוע ומוכר בשוק ומחזיק מעמד הרבה זמן [ידוע לי שיש מכשירים שמסוגלים להחזיק מעמד הרבה שנים] אם עדין מיצרים דברים איכותיים ברמה הזאת
חושבת שQ8 יענה על דרישותייך

אכן המשלוחים עכשיו מהירים בטירוף! הזמנתי לאחי שמוכר סוכות ירושלים כל מיני אביזרים לסוכות שישווק בשני בערב שבוע שעבר ואתמול והיום הגיעו כבר 7 מוצרים מההזמנה

עריכה: הסים שלי נחסם כשאני מכניסה אותו ברוך:(
זה קורה לרוב, מוזר שבקודמים לא קרה
תצטרכי או לפנות לחברה ולומר שיש לך כשר ונחסם ולקוות שיקנו את זה
או לפנות לעזרה מקצועית

או פשוט לקנות פלאפון בחנות וזהו.
מנסה לחשוב אם שווה לי להמר להזמין שוב דגם אחר.
כי היה לי נוקיה 208 שנה וזה היה ממש מוצלח

או פשוט לקנות פלאפון בחנות וזהו.
מנסה לחשוב אם שווה לי להמר להזמין שוב דגם אחר.
כי תכלס היה לי נוקיה 208 שנה וזה היה ממש מוצלח
נוקיה 208 נגמר הוא והC2 הם דגמים מציינים שלצערנו לא יפעלו יותר בעוד 4 חודשים
לקנות בחנות זו אופציה טובה מצד זה שאת מזמינה דגם ממש כשר גם לא מסתבכת עם חסימת הסים וגם יכולה להביא פלאפונים יותר חזקים
מצד שני אלי חוסך כסף והרבה, בארץ הדגמים הטובים עולים מאוד יקר פי 2 ואפילו פי 3

כששמתי את הסים בחזרה בפלאפון הכשר זה חזר לעבוד הכל בסדר
רק חבל על הטלפון שהזמנתי אם מישהו רוצה אז בכיף

למי שמתענינת לגבי הזמנת פלפון בעלי
אני קניתי מאחד הקישורים פה את הנוקיה 105
הגיע לי היום- אבל הייתי כבר חייבת מכשיר וקניתי פה בארץ
אם מישהו מעונינת במכשיר במחיר מוזל יותר מבאתר- אשמח למכור לה

ודרך אגב אני הכנסתי את הסים שלי מחברת פרטנר וזה עובד כן מצוין ולא נחסם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה