- הוסף לסימניות
- #4,501
תכתבי לי לאן
תכתבי לי לאן
חושבת שQ8 יענה על דרישותייךמחילה על ההקפצה.
מחפשת טלפון עם המעלות הללו:
1 אורך סוללה
2 מקשים איכותיים
3 שמע איכותי
4 שהמכשיר עצמו ידוע ומוכר בשוק ומחזיק מעמד הרבה זמן [ידוע לי שיש מכשירים שמסוגלים להחזיק מעמד הרבה שנים] אם עדין מיצרים דברים איכותיים ברמה הזאת
הגיע לי מושלם ממש מהר.נוקיה 235
שבוע?הגיע לי מושלם ממש מהר.
תודה רבה
כן!שבוע?![]()
איזה כיף, תודה על המשובהגיע לי מושלם ממש מהר.
תודה רבה
אכן המשלוחים עכשיו מהירים בטירוף! הזמנתי לאחי שמוכר סוכות ירושלים כל מיני אביזרים לסוכות שישווק בשני בערב שבוע שעבר ואתמול והיום הגיעו כבר 7 מוצרים מההזמנהשבוע?![]()
פתרון?עריכה: הסים שלי נחסם כשאני מכניסה אותו ברוך![]()
זה קורה לרוב, מוזר שבקודמים לא קרהעריכה: הסים שלי נחסם כשאני מכניסה אותו ברוך![]()
נוקיה 208 נגמר הוא והC2 הם דגמים מציינים שלצערנו לא יפעלו יותר בעוד 4 חודשיםאו פשוט לקנות פלאפון בחנות וזהו.
מנסה לחשוב אם שווה לי להמר להזמין שוב דגם אחר.
כי תכלס היה לי נוקיה 208 שנה וזה היה ממש מוצלח
איזה חברה, ובאיזה סים הכנסת? (1/2)עריכה: הסים שלי נחסם כשאני מכניסה אותו ברוך![]()
אין לי ניסיון מולם, אבל אפשר להתקשר לש"ק ולומר שהכנסת את הסים בטעות למכשיר לא כשר/סים 1 - ולבקש שיפתחו אותו. (אא"כ ברמי לוי גם בסים 2 א"א להכניס)סים של רמי לוי
גם אני חושב ש Q8 יענה לדרישותייך יש לי אותו ואני מאוד נהנה ממנוחושבת שQ8 יענה על דרישותייך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים