אפשר באישי (יש לכם פרימיום)בכיף 0556771745 אדל גניש
איך מצוין ? אתם שומעים את הצלצול שלו ?יש לי Q8, הוא מעולה!
אני ממש מרוצה ממנו,
יש לי כמה חברות עם זה והן גם טוענות שהוא מצוין.
בהצלחה!
אני ממליץ יותר על Q7, השמע והצלצול שלו יותר חזק מ 8, רק שהמקשים של 7 מגומי קצת פחות נוחאז Q8 הוא הפייבוריט מכל האופציות הרלוונטיות?...
מנסיון אישי עם המון פלאפונים, Q8 מעולהאמרו לי שזה אותו דבר. יכול להיות? לא היה לי ח6יה נעימה עם הq7
אני לא מכיר את זה,הטייפ-סי לא שווה מספיק?
תודה רבה, עשיתי את זה עובד מושלם!!ירושלים
יש לי בבית Q7 ו Q8 שנקנו בהפרשי זמן לא גדולים זה מזה.אני לא מכיר את זה,
מה שכן רציתי להבהיר נקודה!
יש קמפיין ותעמולה על הפלאפונים Q8 ו-5X5,
אחד מהטענות המרכזיות זה שיש לו הגנה מנזקי אבק!
וזה מיועד להפיל בפח את התמימים, הרי ב-100 שנים האחרונות לא נהרס אפי' פלאפון אחד מאבק!
ממילא אני ממליץ ליהות חכמים ולא ליפול בכול התעמולה והקמפיין, כל ארבעת הדגמים האלו פחות או יותר אותו דבר, ולא צריך סתם להוסיף כסף על דגם חדש יותר, אני אישית משתמש עם Q7 ומאוד מרוצה!
קצת קשה להעיד על אורך חיים של מכשיר שיצא לשוק רק בשנה האחרונה....Q8- טלפון פצצה וכל מי שאני מכיר שעם זה המליץ עליו בחום וגם שקע טייפ סי שבאמת יש לו חיים ארוכים ועומד בתקן של נגד מים ואבק
צודק לגמרי,קצת קשה להעיד על אורך חיים של מכשיר שיצא לשוק רק בשנה האחרונה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים