יש לי Q8, הוא מעולה!
אני ממש מרוצה ממנו,
יש לי כמה חברות עם זה והן גם טוענות שהוא מצוין.
בהצלחה!

בכיף 0556771745 אדל גניש

יש לי Q8, הוא מעולה!
אני ממש מרוצה ממנו,
יש לי כמה חברות עם זה והן גם טוענות שהוא מצוין.
בהצלחה!
איך מצוין ? אתם שומעים את הצלצול שלו ?

אמרו לי שזה אותו דבר. יכול להיות? לא היה לי ח6יה נעימה עם הq7

הטייפ-סי לא שווה מספיק?
אני לא מכיר את זה,

מה שכן רציתי להבהיר נקודה!
יש קמפיין ותעמולה על הפלאפונים Q8 ו-5X5,
אחד מהטענות המרכזיות זה שיש לו הגנה מנזקי אבק!
וזה מיועד להפיל בפח את התמימים, הרי ב-100 שנים האחרונות לא נהרס אפי' פלאפון אחד מאבק!

ממילא אני ממליץ ליהות חכמים ולא ליפול בכול התעמולה והקמפיין, כל ארבעת הדגמים האלו פחות או יותר אותו דבר, ולא צריך סתם להוסיף כסף על דגם חדש יותר, אני אישית משתמש עם Q7 ומאוד מרוצה!

אני לא מכיר את זה,

מה שכן רציתי להבהיר נקודה!
יש קמפיין ותעמולה על הפלאפונים Q8 ו-5X5,
אחד מהטענות המרכזיות זה שיש לו הגנה מנזקי אבק!
וזה מיועד להפיל בפח את התמימים, הרי ב-100 שנים האחרונות לא נהרס אפי' פלאפון אחד מאבק!

ממילא אני ממליץ ליהות חכמים ולא ליפול בכול התעמולה והקמפיין, כל ארבעת הדגמים האלו פחות או יותר אותו דבר, ולא צריך סתם להוסיף כסף על דגם חדש יותר, אני אישית משתמש עם Q7 ומאוד מרוצה!
יש לי בבית Q7 ו Q8 שנקנו בהפרשי זמן לא גדולים זה מזה.

וחד משמעית הQ8 טוב יותר.
בשמע. בטייפ סי. ובלחצנים שאינם גומי.

לא אומרת שהQ7 לא מכשיר טוב
אבל יש הבדלים לטובת הQ8.

למקשים יותר נורמאליים כדאי 5*5

Q8- טלפון פצצה וכל מי שאני מכיר שעם זה המליץ עליו בחום וגם שקע טייפ סי שבאמת יש לו חיים ארוכים ועומד בתקן של נגד מים ואבק
קצת קשה להעיד על אורך חיים של מכשיר שיצא לשוק רק בשנה האחרונה....

מה הכשר הכי מומלץ עכשיו? אחרי שהנוקיה שלי המגעים הלכו,
וגם הלחצנים כבר לא משהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה