לדעתי העיקר זה שקע טעינה טייפ סימה ההבדל בין 4*4 ל5*5 ?
שקע טעינה טייפ סי סוללה יחסית טובה מקשים כמו נוקיה 208-נחמדים... ועוד...מה יש בו?
זה גרסא חדשה יותר שנראה לי ניתן להתקין אותה גם ב 4*4מעבר לסוללה ושקע טעינה אין עוד הבדלים?
שאלה נוספת, יכול להיות שיש הבדל בעוצמת השמע ביניהם?
אני לא מבים את השאלהזה גרסא חדשה יותר שנראה לי ניתן להתקין אותה גם ב 4*4
אין לי מושג מה ההבדלים הנוספים...
אם מישהו יודע מה ההבדלים בין 4*4 ל5*5 שיעדכן...
יש כאלו שאהבו את די 30איזה מכשיר יש היום שהכי דומה לנוקיה c2?
בכלל לאחברה מוכרת
רק מה מוכר לך נוקיה מזויףבכלל לא
למה מזויף?רק מה מוכר לך נוקיה מזויף
מנסיון: פלאפון דפוק, אין לי מושג למה הכניסו בו עוד חסרונות יותר מה Q7 הרי זה אמור להיות שידרוג לא?שמעתי שQ8 ממש טוב(לא מנסיון) ואשמח גם לקבל עליו מידע...
אז מה יש לך?לאשתי יש את הפלאפון הזה,
ולכל אלה יש נגן שנפתח ישר מהתפריט? והאם יש חיפוש בנגן.יש 4*4/קיו7 שלזה יש כבר נסיון ארוך וזה מאוד טוב
ויש את החדשים 5*5/קיו8 שזה אותו חברה רק יותר חדש עם עוד קצת שיפורים אבל בלי נסיון ארוך טווח בשוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים