מעבר לסוללה ושקע טעינה אין עוד הבדלים?

שאלה נוספת, יכול להיות שיש הבדל בעוצמת השמע ביניהם?

מעבר לסוללה ושקע טעינה אין עוד הבדלים?

שאלה נוספת, יכול להיות שיש הבדל בעוצמת השמע ביניהם?
זה גרסא חדשה יותר שנראה לי ניתן להתקין אותה גם ב 4*4
אין לי מושג מה ההבדלים הנוספים...
אם מישהו יודע מה ההבדלים בין 4*4 ל5*5 שיעדכן...

זה גרסא חדשה יותר שנראה לי ניתן להתקין אותה גם ב 4*4
אין לי מושג מה ההבדלים הנוספים...
אם מישהו יודע מה ההבדלים בין 4*4 ל5*5 שיעדכן...
אני לא מבים את השאלה
גוף הטלפון של 4*4 דומה למשחק
משא"כ ב 5*5

האם יש דרך להעביר אנשי קשר מטלפון G10 של פירסט פון?
אם למישהו יש פתרון אשמח שיתייג אותי

איזה מכשיר יש היום שהכי דומה לנוקיה c2?

איזה נוקיה הכי מומלץ? והאם יש משהו יותר מומלץ עם נגן נורמלי

איזה פלאפון כשר הכי מומלץ דור 4 והכי חשוב נגן איכותי
ולא שצריך להיכנס דרך ההקלטות וכו'
אשמח לכל מידע!!

יש 4*4/קיו7 שלזה יש כבר נסיון ארוך וזה מאוד טוב
ויש את החדשים 5*5/קיו8 שזה אותו חברה רק יותר חדש עם עוד קצת שיפורים אבל בלי נסיון ארוך טווח בשוק

שמעתי שQ8 ממש טוב(לא מנסיון) ואשמח גם לקבל עליו מידע...
מנסיון: פלאפון דפוק, אין לי מושג למה הכניסו בו עוד חסרונות יותר מה Q7 הרי זה אמור להיות שידרוג לא?
החסרונות המרכזיים שלו: לחצני אמצע לא נוחים בעליל, כשמדברים על רמקול, הצד השני שומע כאילו הקליטה משובשת ולפעמים הצד השני שומע צפצופים לא ברורים או שומע את עצמו פעמיים ויותר, המקש המרכזי זה לא רמקול אלא השתקה (טוב, זה אולי עניין של הרגל, אבל למה להתרגל?)
לאשתי יש את הפלאפון הזה, אז אני בעיקר סובל מפגעי "הצד השני", הגיע למצב שאני אומר לה "או שאת מכבה את הרמקול או שתשלחי לי יונת דואר- זה יותר יעיל"
שמעתי גם על עוד לא מעט שלא מרוצים מזה, בקיצור תעשו לעצמכם טובה ותחפשו מכשיר יותר הגיוני (לעת עתה בשוק, זה נראה בכללי שאין מכשיר טוב- יש מכשיר שטוב לו, כלומר למשווק שלו)

יש 4*4/קיו7 שלזה יש כבר נסיון ארוך וזה מאוד טוב
ויש את החדשים 5*5/קיו8 שזה אותו חברה רק יותר חדש עם עוד קצת שיפורים אבל בלי נסיון ארוך טווח בשוק
ולכל אלה יש נגן שנפתח ישר מהתפריט? והאם יש חיפוש בנגן.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה