האם יש אפשרות לתקן אנשי קשר
שיוצאו מסמסונג יאנג,
ויובאו לQ8,
אך נקלטו בצורה הפוכה, דהיינו השמות הפרטיים לפני שמות משפחה, ואם יש שני שמות פרטיים, או מספר בסוף השם - זה בכלל מסתבך.
אשמח לעזרה..

בלת"ק
מישהו נתקל בתופעה שכשמעבירים בQ3 לדור 4
הפלאפון נהיה ממש איתי וכשמנסים להתקשר ממנו או אליו עובר הרבה לתא קולי?
אשמח לשמוע האם משהו יודע על פתרון

Q8 ו5*5 זה אותו טלפון בדיוק רק בפלסטיק שונה בחוץ
החברה שלהם זה אותו חברת יצור כולל ציקלון
בתוכנה שלהם מופיע למטה הרשימה של היצרן
קיוליקס אסקולס וציקלון
בQ8 הנגן נמצא במקש המרכזי לחיצה כלפי מעלה והוא נפתח
אחרי פעמים שלוש קולטים איך הוא עובד וזה נהיה ממש קל

שיוצאו מסמסונג יאנג,
ויובאו לQ8,
אך נקלטו בצורה הפוכה, דהיינו השמות הפרטיים לפני שמות משפחה, ואם יש שני שמות פרטיים, או מספר בסוף השם - זה בכלל מסתבך.
אשמח לעזרה..
יש לכם את הקובץ של הגיבוי ?
קובץ VCS ?

היה לי השבוע בעיה קצת אחרת עם הגיבוי הזה ב 4*4 שלא זיהה את האנשי קשר
אחרי הרבה יגיעות הפתרון היה להעלות את הקובץ לאנשי הקשר בג'ימייל
ולייצא אותם שוב
זה סידר את זה.

אולי שווה לכם לנסות

שיוצאו מסמסונג יאנג,
ויובאו לQ8,
אשמח לעזרה..
קרה לי היום עם K46
מה שעשיתי: ייבאתי את אנשי הקשר (כלומר את הקובץ vcf מהיאנג) לחשבון גוגל (עושה לבד תווית של התאריך) ואז ייצאתי ל :
קובץ vCard ל-Android או ל-iOS (האפשרות השלישית)
(זאת אחרי הרבה ניסיונות להמיר לאקסל ולתקן וכו')
ו-זהו! עבד יופי.
בהצלחה

המליצו לי מאוד על פרו 30, יש למישהו ניסיון איתו?
ואיך הוא לעומת ה Q8?
חשובה לי בעיקר הסוללה ואיכות השמיעה (גם ברמקול) כמו גם חיבור לבלוטוס לאיירפודס
תודה
מנסיון אישי לא להתקרב לאייטופ P100
אם עדין אקטואלי- לי יש פרו 30 כשנה, מאד לא מרוצה ממנו. לא שומעים אותי טוב, ועכשיו גם לא נטען...

מה העניין הזה של עידכוני גירסה?
כל תקופה אתם הולכים לחנות סלולר ומבקשים עדכון, או שרק כשיש בעיה עם המכשיר יש לבצע עדכון?

אני מעוניין לקנות פלאפון ואשמח לדעת מה דעתכם.
וכן מחירים באזור המרכז.

Q8 מומלץ.
זה Q7 משודרג גם מבחינת תוכנה והכי חשוב מבחינת חומרה - המקשים לא קשים ללחיצה כמו הQ7.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה