מהוראות היצרן "בטלפונים רבים יש הגבלת מקסימום גודל קובץ JAR . עבור טלפונים MIDP1.0 המקסימום הוא 64Kb. הטלפון יסרב להתקין midlet, אם גודל הקובץ JAR גדול מהערך המרבי המותר. מגבלת גודל JAR תלויה בדגם הטלפון."

התוכנה בבקשה
ההדרכה מצורף בקובץ ZIP
נמחק לי ונמחק מהמגיקוד.אפשר להעלות שוב?
תודה

עקרונית לא (לפעמים יוצא שמתפקשש וזה עולה גם ללא פריצה)
אבל כבר העלתי הדרכה בפרטי איך עושים זאת בקלות
אשלח לך בפרטי

לפי מה שידוע לי אין שום צורך בפריצה לרמי לוי ולפלאפון.

אם יש לך הדרכה מיוחדת בענין זה שלח לי בבקשה גם.

אז אולי תגיד את זה פה וזהו?
לא מומלץ להעלות את זה בפורומים בגלוי ועדת הרבנים עוקבת אחרי זה ועלולה לחסום את האפשרויות האלו
כנ"ל לכולם ללא יוצא מן הכלל
לטובתכם ולטובת הכלל

נערך לאחרונה ב:
רק לפי מה שידוע לך;)
לא מומלץ להעלות את זה בפורומים בגלוי ועדת הרבנים עוקבת אחרי זה ועלולה לחסום את האפשרויות האלו
כנ"ל לכולם ללא יוצא מן הכלל
לטובתכם ולטובת הכלל

האפשרויות האלו (ויותר מהם...) פורסמו בפורומים באתר יותר מפעם אחת.

כמו כן מה שכתבתי בעניין רמי לוי ופלאפון (שאין צורך בשום פריצה-נכון להיום) ידוע לכל מי שיש לו מכשיר תומך והצטרף לרמי לוי בחודשיים האחרונים לפחות (כולל אלו שפיזרו מהונם לסוכנים שישחררו להם את החסימה...)

@בעריש
אנא צור איתי קשר באישי בענין ההחזר מקאשדו.
‏(אני משתמש חדש ואיני מורשה להגיב בפורום איש את רעהו)

גם אני אשמח לקבל, או שמישהו ישלח למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

כמו כן מה שכתבתי בעניין רמי לוי ופלאפון (שאין צורך בשום פריצה-נכון להיום)
לאחר בדיקה נמצא נכון
אך יש לשים לב שלא לכולם זה מחזיק מעמד ויתכן חסימה לאחר תקופה ללא כל התראה. יש לשים לב לזה..
לעומת מי שעושה כהעצה שנתתי בפרטי שזה לא יחסם בעזה"י.
הצלחה..

מי שאמר לסים רגיל שייחסם הוא יאמר לסים שנעשה בו מה שנשלח באישי להחסם.
ובנימה רצינית: אין שום הגיון שסים שכבר עובד במכשיר לא כשר יפסיק לעבוד וא"כ (דהיינו שהמערכת הגאונית של החברה בודקת את כל חיבוריהם ומדווחת על חיבור ללא כשר) אזי גם מי שיעשה את מה שavi chazak‏ שולח (שלעצמו זה עצה גאונית-לעתיד אם הדרך הרגילה תפסיק לעבוד) ג"כ ייחסם.

גם אני אשמח לקבל או למייל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה