לפי כמות הפניות שקבלתי זה נראה שכולם משתמשים רק עם נוקיה C2;) :p
הי אבי, גם אני רכשתי c2 לא כשר ואני מנסה לשים בו סים של רמי לוי אך לא ניתן להוציא או לקבל שיחות.
אשמח אם תשלח לי הסבר מה ניתן לעשות?
המון תודה!

אם מישהו יכול לשלוח לי אם זה לא קשה.

תזכו למצוות

לגבי השאלה שאיתו נפתח האשכול על קבצים שהוא מראה שהם לא חוקיים, נוקיה תומכת בין השאר בזכויות יוצרים, כך שהם לא מרשים למשל לשלוח יישומים דרך בלוטוס וכד', ועל כן, כל יישום שהעברתם לפלאפון מהמחשב (או מפלאפון כמו סאמסונג) דרך בלוטוס' או דרך התוכנה הייעודית של החברה (נוקיה סויט), הוא יראה לכם אותו בפלאפון עם מנעול עליו, ואם תעתיקו את זה לפלאפון אחר או אם תעשו למשל שיחזור הגדרות, היישומים יפסיקו לעבוד.
@אלישי אשמח אם תעזור לי
יש לי סי 2 לא כשר ועשיתי שחזור וכל היישומים עם מפתח נהיו... נחש מה...:(
יש פיתרון??

להוריד אותם שוב

ובכל מקרה-
@אלישי כמעט ולא פעיל כאן אלא ב
https:///mitmachim.top

לא.לכאורה
דיברתי עם הרבה מתכנתים
אבל תביא את אחד מהם לדוגמא ואלי אצליח לעשות משהו

לא.לכאורה
דיברתי עם הרבה מתכנתים
אבל תביא את אחד מהם לדוגמא ואלי אצליח לעשות משהו
מחקתי אותם כבר
יש לי גבוי חלקית של זה אז זה בסדר
באופן כללי, איך מורידים מפתח או מנעול מיישום ומה ההבדל ביניהם?

זה בגלל שאני רוצה לפתוח את זה במחשב. לשנות קצת...
תנסה לפתוח בווינראר,אם לא נפתח אז אבוד.
בכל מקרה,צר לי להגיד
אבל לשאול כאן על נוקיה זה קצת...לא רלוונטי.
המומחים הגדולים- @אביי ו @אלישי עזבו ממזמן ל
ואני פתחתי לאחרונה פפורום נוקיה

רכשתי נוקיה c2
באחת החנויות באזור הדוידקה
והבטיח לי שהוא כשר אמיתי
ולקח תמורת ניוד 350 ש"ח

השתמשתי בהוט, והקו נחסם, החברה מסרה שהמכשיר לא כשר
עברתי לסלקום, אחר דקת שיחה הקו נופל
מישהוא יודע אולי איך פותרים את המצב

רכשתי נוקיה c2
באחת החנויות באזור הדוידקה
והבטיח לי שהוא כשר אמיתי
ולקח תמורת ניוד 350 ש"ח

השתמשתי בהוט, והקו נחסם, החברה מסרה שהמכשיר לא כשר
עברתי לסלקום, אחר דקת שיחה הקו נופל
בסלקום היום בכללי אי אפשר לפרוץ

פשוט מאוד חוזרים לחנות ודורשים את הכסף בחזרה

יש מי שחושב אחרת??

(אני רק מציע לך שלפני שאתה אומר לו משהו תשאל אותו בתמימות אם יש לו C2 כשר ואם זה כשר מקורי שלא נחסם, ורק אז תציג לו את העובדה
עם עיקש תתפתל.............)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה