סיעור מוחות האשכול המרכזי על פתרונות הדיור לציבור החרדי

לא מכיר באופן אישי
אבל ככה אמרו לי המשווקים
בתור מנהל אתה מסכים שנפתח אשכול רק על בית שמש לבדוק?
  1. מי זה הקהילות האלה, לא בטוח שהמשווקים כן יודעים מי זה גם לחוצניקים זה מאוד יקר זה מעל חצי מיליון דולר.
  2. כמה דירות עדיין יש בתכנון.
  3. כמה דירות שייכות למשקיעים.
  4. כמה דירות שהקבלנים עדיין לא מכרו.
מקווה שלא חפרתי אני באמת מסקרנות מנסה להבין את השוק בבית שמש.

אולי יש כאן מישהו מהציבור שהבין ויכול להסביר לי.
מי זה האנשים שרוכשים דירת 3 חדרים בבית שמש במחיר של כ1,900,000 ???
ב3 מילים:
אנשים שקונים חלומות.

@שתים אני מתגעגע להויכוחים איתך אתה בחור פיקח
ןלגבי השאלה על האשכול
פרוג זה לא פורום למשועממים
ואני לא רואה צורך באשכול כזה זה הכול
ולגבי בית שמש כלפי ירושלים זכור לנו
שהתווכחנו על זה בעבר
דעתך ידועה לכל
בכל אופן אני בעד דמוקרטיה
יאלה תפתחו ותהנו
מקווה שיהיה לך טיעונים חדשים ומעניינים

ושלוש חדרים בביתר?
ובמודיעין עלית?
אלה לפחות ערים יציבות ומוסדרות, שמי שקונה בהן אלה אנשים שגדלו בעיר ורוצים להמשיך בה.
בבית שמש הכל באויר (חוץ מהאבק).
עריכה - בביתר יש אופציות של פיצול תת קרקעי וכו', מה שבאמת שווה כלכלית.

אולי יש כאן מישהו מהציבור שהבין ויכול להסביר לי.
מי זה האנשים שרוכשים דירת 3 חדרים בבית שמש במחיר של כ1,900,000 ???
אנשים שאחרי זה מכסים את המשכנתא מעבודה בשכר שגבוה ב5 שקל מהמינימום.
כי זה העבודה היחידה שהם יכלו למצוא בעיר.
וזה גם יפה.

עיר ללא תעסוקה.

אלה לפחות ערים יציבות ומוסדרות, שמי שקונה בהן אלה אנשים שגדלו בעיר ורוצים להמשיך בה.
זה כבר טיעון ישן
אמרנו שאתה מחדש משהו
בסברות שלך
למה זה ממש התאבדות לקנות בבית שמש

הכל שווק ונמכר. הבא בתור זה מזרח כביש 10 (רמה ו') בשלבים מוקדמים מאוד. יש קרקעות פרטיות באזור רמת אברהם בינתיים לא בשיווק.
מה?
בית שמש מתקדמת לכיוון ביתר?

עריכה - בביתר יש אופציות של פיצול תת קרקעי וכו', מה שבאמת שווה כלכלית.
דווקא בקטע הזה הייתי קונה בעינים עצומות דירה ברמה ד זה אימפריה שהולך להשאיר את ביתר ומודיעין עילית הרחק מאחור מבחינת פיתוח והשקעה סביבתית אפשר להגיד שזה פעם ראשונה שבונים עיר (כן אפשר לקרוא לזה עיר בפני עצמו מבחינת גודל ופוטנציאל) לחרדים בצורה נורמאלית
וכאחד שנולד וגר במודיעין עילית כמעט 20 שנה היתי רץ לשם בלי לחשוב פעמים אם היה באפשרותי לקנות שם

עדין גם לא מובן לי איך קונים בסכומים כאלו אבל להשוות את זה לביתר ומו"ע זה ממש לא פייר..

דווקא בקטע הזה הייתי קונה בעינים עצומות דירה ברמה ד זה אימפריה שהולך להשאיר את ביתר ומודיעין עילית הרחק מאחור מבחינת פיתוח והשקעה סביבתית אפשר להגיד שזה פעם ראשונה שבונים עיר (כן אפשר לקרוא לזה עיר בפני עצמו מבחינת גודל ופוטנציאל) לחרדים בצורה נורמאלית
וכאחד שנולד וגר במודיעין עילית כמעט 20 שנה היתי רץ לשם בלי לחשוב פעמים אם היה באפשרותי לקנות שם

עדין גם לא מובן לי איך קונים בסכומים כאלו אבל להשוות את זה לביתר ומו"ע זה ממש לא פייר..
מבחינת תעסוקה למשל, זו ממש לא אימפריה. מודיעין עילית הרבה יותר עצמאית מבית שמש.

@שתים אני נותן לך אתגר
תביא טיעון עינייני חדש
משהו שמתקבל על הדעת
למה לא לקנות ברמה ד
בא נראה אולי תשכנע אותי

איפה שווה להשקיע במחיר של 6000 ?
שמעתי על רכסים על הנייר- שווה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה