- הוסף לסימניות
- #5,181
יש לנו אותומישהו יודע האם המנעול של האופניים - הוא נפתח לטבעת גדולה או שהוא נשאר מסולסל?צפה בקובץ המצורף 1978086
נשאר מסולסל
יש לנו אותומישהו יודע האם המנעול של האופניים - הוא נפתח לטבעת גדולה או שהוא נשאר מסולסל?צפה בקובץ המצורף 1978086
וגם אנשים כותבים פה יש באושר עד יותר זול וגם בישמצד אחד מתעצבנים פה שהמחירים עלו....
ומצד שני למה לא הודיעו שאין מכירה...
קצת איזון..
ייתכן ויש כאלו שאין להם אלטרנטיבה, אז הם לקוחות שבויים של ״משנת יוסף״ ואולי בגללם עולה המחיר,וגם אנשים כותבים פה יש באושר עד יותר זול וגם ביש
אבל תקלטו שאנשים אין להם את זה ליד הבית ובשביל לנסוע לשם אז "זמן גם שווה כסף" ולתקף עולה היום 8 ש"ח לכל צד וגם דלק
ובשבילם וגם בשבילי המחירים האלו עדיין הרבה יותר זול מהמכולת והצרכניות הקטנות של ליד הבית שלי ושלהם!!
ב"ה אני לא מרגישה שבויהייתכן ויש כאלו שאין להם אלטרנטיבה, אז הם לקוחות שבויים של ״משנת יוסף״ ואולי בגללם עולה המחיר,
כדי להועיל להם, פנו כאן כמה ניקים והסבו את תשומת ליבם של הרוכשים שיש להם אלטרנטיבה,
שלא לרכוש מגוון מוצרים שיותר זולים כרגע ברשתות השונות,
ואולי אחרי ירידה בכמות הקונים במגוון מוצרים מסוים גם משנת יוסף תוריד את המחירים של המוצרים האלו, ותרוויחו גם אתם.
איפה אנחנו אמורים לרכוש אותם?כדי להועיל להם, פנו כאן כמה ניקים והסבו את תשומת ליבם של הרוכשים שיש להם אלטרנטיבה,
שלא לרכוש מגוון מוצרים שיותר זולים כרגע ברשתות השונות,
למה אין לחם?
וזה נקרא לקוחה שבויהאיפה אנחנו אמורים לרכוש אותם?
כבר רשמתי למעלה שלי אין יש ואושר עד רק במרחק של חצי שעה + נסיעה ויש לי אפשרות לקנות במכול אם אני מאודדד רוצהוזה נקרא לקוחה שבויה
ומה המקור?זה ייבוא של קיטי, חברת הייבוא של משנת יוסף
אם כוונתך לוופלים, הבנתי שזה היה טעות , ושלחו לכל הלקוחות שהזמינו את זה - הודעה טלפונית שיש להם אפשרות להחזיר.בשלב זה כבר לא כותבים נטחן.
מכרו השבוע מוצרי חמץ שיוצרו שבוע קודם ללא שום כיתוב.
הוא אשר כתבתי שמכרו גליליות שיוצרו ב 25/5 וכבר לא כתבו נטחן.אם כוונתך לוופלים, הבנתי שזה היה טעות , ושלחו לכל הלקוחות שהזמינו את זה - הודעה טלפונית שיש להם אפשרות להחזיר.
ולכן חזקת משנת יוסף, לפי הבנתי, שכל מוצר שלא רשום עליו כיתוב אחר - שהוא מקמח שנטחן לאחר הפסח!
היתה לכם מכירה היום ? או שהזיזו לחמישי?אצלינו יש מכירה פתוחה ליום שלישי
היה היוםהיתה לכם מכירה היום ? או שהזיזו לחמישי?
איפה שמעתם על זה?לפי מה ששמעתי יום שני נדחה לחמישי, ושלישי מבוטל למעט מו"ע.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים