מצד אחד מתעצבנים פה שהמחירים עלו....
ומצד שני למה לא הודיעו שאין מכירה...

קצת איזון..

מצד אחד מתעצבנים פה שהמחירים עלו....
ומצד שני למה לא הודיעו שאין מכירה...

קצת איזון..
וגם אנשים כותבים פה יש באושר עד יותר זול וגם ביש
אבל תקלטו שאנשים אין להם את זה ליד הבית ובשביל לנסוע לשם אז "זמן גם שווה כסף" ולתקף עולה היום 8 ש"ח לכל צד וגם דלק
ובשבילם וגם בשבילי המחירים האלו עדיין הרבה יותר זול מהמכולת והצרכניות הקטנות של ליד הבית שלי ושלהם!!

יש למישהו מידע על המוצר הזה
תודה

9642_174850650339067.jpeg

אולי יש מידע על הפסטה ? הם לא ציינו שום מידע אודות אחרי פסח או נרכש מנכרי,
תודה רבה

וגם אנשים כותבים פה יש באושר עד יותר זול וגם ביש
אבל תקלטו שאנשים אין להם את זה ליד הבית ובשביל לנסוע לשם אז "זמן גם שווה כסף" ולתקף עולה היום 8 ש"ח לכל צד וגם דלק
ובשבילם וגם בשבילי המחירים האלו עדיין הרבה יותר זול מהמכולת והצרכניות הקטנות של ליד הבית שלי ושלהם!!
ייתכן ויש כאלו שאין להם אלטרנטיבה, אז הם לקוחות שבויים של ״משנת יוסף״ ואולי בגללם עולה המחיר,

כדי להועיל להם, פנו כאן כמה ניקים והסבו את תשומת ליבם של הרוכשים שיש להם אלטרנטיבה,
שלא לרכוש מגוון מוצרים שיותר זולים כרגע ברשתות השונות,
ואולי אחרי ירידה בכמות הקונים במגוון מוצרים מסוים גם משנת יוסף תוריד את המחירים של המוצרים האלו, ותרוויחו גם אתם.

ייתכן ויש כאלו שאין להם אלטרנטיבה, אז הם לקוחות שבויים של ״משנת יוסף״ ואולי בגללם עולה המחיר,

כדי להועיל להם, פנו כאן כמה ניקים והסבו את תשומת ליבם של הרוכשים שיש להם אלטרנטיבה,
שלא לרכוש מגוון מוצרים שיותר זולים כרגע ברשתות השונות,
ואולי אחרי ירידה בכמות הקונים במגוון מוצרים מסוים גם משנת יוסף תוריד את המחירים של המוצרים האלו, ותרוויחו גם אתם.
ב"ה אני לא מרגישה שבויה
אני יכולה לקנות ביותר יקר במכולת

יש עוד מלא זמן עד תחילת שנה....
מישהו זוכר כמה עלה ילקוטים שנה שעברה?

וזה נקרא לקוחה שבויה
כבר רשמתי למעלה שלי אין יש ואושר עד רק במרחק של חצי שעה + נסיעה ויש לי אפשרות לקנות במכול אם אני מאודדד רוצה
ואני לא הולכת בשביל מבצעים לרוץ עד לשם
כי אם אני צריכה טישו
אז במשנת יוסף זה 6.9
וביש זה 9.9
ויש לי עוד הרבה מוצרים שהרבה יותר זול במשנת
אז נכון לפעמים יש מבצעים אבל גם אני וגם בעלי עובדים ופשוט לא שווה לנו לרוץ לכל מבצע!!!!!!!!

בשלב זה כבר לא כותבים נטחן.
מכרו השבוע מוצרי חמץ שיוצרו שבוע קודם ללא שום כיתוב.
אם כוונתך לוופלים, הבנתי שזה היה טעות , ושלחו לכל הלקוחות שהזמינו את זה - הודעה טלפונית שיש להם אפשרות להחזיר.
ולכן חזקת משנת יוסף, לפי הבנתי, שכל מוצר שלא רשום עליו כיתוב אחר - שהוא מקמח שנטחן לאחר הפסח!

מדברים פה על עליית מחירים במשנת
תזהרו גם בקניה ביש דיברתי עכשיו עם גיסתי
קורנפלקס תלמה עלה ל 19.9 היה תמיד 16.9
טסטר צויס 32.9 תמיד היה 29.9
ועוד
לא תמיד בטוח שכל המבצעים שם שווים

הוא
אם כוונתך לוופלים, הבנתי שזה היה טעות , ושלחו לכל הלקוחות שהזמינו את זה - הודעה טלפונית שיש להם אפשרות להחזיר.
ולכן חזקת משנת יוסף, לפי הבנתי, שכל מוצר שלא רשום עליו כיתוב אחר - שהוא מקמח שנטחן לאחר הפסח!
הוא אשר כתבתי שמכרו גליליות שיוצרו ב 25/5 וכבר לא כתבו נטחן.
כותבים נטחן רק חודש אחרי פסח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה