- הוסף לסימניות
- #5,261
הגיע הלו קיטי, אבל ממש לא ראוי...אאל"ט הם כתבו שיגיע הלו קיטי או מיני מאוס.
אם זה לא אחד מאלו, את יכולה לדרוש להחזיר.
(תבדקי קודם אם אכן זה מה שרשמו)
הגיע הלו קיטי, אבל ממש לא ראוי...אאל"ט הם כתבו שיגיע הלו קיטי או מיני מאוס.
אם זה לא אחד מאלו, את יכולה לדרוש להחזיר.
(תבדקי קודם אם אכן זה מה שרשמו)
למדתי מזה פשוט להפסיק לקנות דברים בלי לראות אותם קודםהגיע הלו קיטי, אבל ממש לא ראוי...
מניחה שהם בעצמם לא ראו את המוצר אלא הזמינו כובעי הלו קיטי או מיני מאוס...הגיע הלו קיטי, אבל ממש לא ראוי...
כי אין לי כוח לטרטרת הזו...מניחה שהם בעצמם לא ראו את המוצר אלא הזמינו כובעי הלו קיטי או מיני מאוס...
אבל אולי תבקשי להחזיר. מה יזיק לך לנסות?
אני במקומך פשוט לא הייתי לוקחת.כי אין לי כוח לטרטרת הזו...
רוצה לקנות ולסיים עם הקניה, ולא להתחיל להתברדק...
כנללמדתי מזה פשוט להפסיק לקנות דברים בלי לראות אותם קודם
באמת נראה לכם שמוצי"ם ממיינים ד' מינים?? (לא מכיר את המיון של משנת יוסף) זה ממש לא ככה...לצורך מו"ץ שרוצה להשתלב בממיינים של הד מינים של משנת יוסף
מישהו אולי יודע מי יכול לעזור בנושא?
אני במקומך פשוט לא הייתי לוקחת.
אנחנו גם עם אותו בעיההגיע לי סל כביסה על גלגלים צבע אפור וכל שאר הסלים העליוניים בצבע קרם
נשמע לכם נורמלי???
יש מישהו שהיה קונה כזה דבר בחנות???
מה נסגר עם הניהול המטומטם הזה???
כבר פעם שניה שזה קורה לי.. בעבר הם כתבו לי שכתוב במפורש שיגיע בצבעים קרם אפור או לבן... (לאחר מלחמה ואיומים הם הסכימו לזכות אותי)
בהחלט אין לי בעיה שיביאו כל אחד מהצבעים האלו אבל לא חצי חצי...
אף אחד לא רוכש בסיס מצבע אחד ואת כל השאר מצבע אחר...
עוד מישהו נתקל בזה??
מה עלי לעשות??
לריב איתם שוב על החזר גמור (אין לי כבר כח לזה...) או להחזיר לתחנה ולכתוב בעצמי זיכוי כלא הגיע...
??
אמורים לעמוד מעליהםאנחנו גם עם אותו בעיה
אגב, האם הסלים העליונים אמורים לעמוד מעל התחתונים או רק בתוכם?
לכן כבר לא קונה שם דברים שחשובים לי הצבעהגיע לי סל כביסה על גלגלים צבע אפור וכל שאר הסלים העליוניים בצבע קרם
נשמע לכם נורמלי???
כבר פעם שניה שזה קורה לי.. בעבר הם כתבו לי שכתוב במפורש שיגיע בצבעים קרם אפור או לבן... (לאחר מלחמה ואיומים הם הסכימו לזכות אותי)
עוד מישהו נתקל בזה??
מה עלי לעשות??
לריב איתם שוב על החזר גמור (אין לי כבר כח לזה...) או להחזיר לתחנה ולכתוב בעצמי זיכוי כלא הגיע...
??
דווקא זה מוצר שספציפית יותר יוזל בכ120 ש"ח לפחות...לכן כבר לא קונה שם דברים שחשובים לי הצבע
עוד כמה שקלים ותקני משהו שאת רואה בעינים ותהיי מרוצה
הרי משנת לא מוכרים בחמישים אחוז
כולה כמה שקלים פחות
לרוב לא שווה את העוגמת נפש וכו
היה לי סיפור דומה עם סלסילות שנעמדות אחת על השנייההגיע לי סל כביסה על גלגלים צבע אפור וכל שאר הסלים העליוניים בצבע קרם
נשמע לכם נורמלי???
עוד מישהו נתקל בזה??
מה עלי לעשות??
??
אצלי בפעם הקודמת הם אמרו לי שלאחר אישור הם יזכו אותי בניקוי 5% ואז אמרתי להם שאני מערב על זה את הרשויות והם זיכו אותי בסוף על מלא...היה לי סיפור דומה עם סלסילות שנעמדות אחת על השנייה
הזמנתי ארבע, היו שלוש מכל צבע
החזרתי, תחילה דרשו קנס של 10 ש"ח על כל סלסלה. אחרי ויכוחים ועצבים ירדו ל10% או משהו בסגנון, ממש שוק
לא השבוע אבל קרה לנו גם.מישו כבר פתח את המלפפון חמוץ מהשבוע?
יש לו טעם מוזר כמו מלפפון בחומץ אבל זה במלח.
נשמח לדעת אם רק לנו יש הבדל בטעם
ברצינות????לא השבוע אבל קרה לנו גם.
לי נראה שזה קורה בגלל שהמוצרים עומדים בשמש, בחום. היום במכירה הרמתי מלפפון חמוץ וזה היה ממש חם ומייד חשבתי שזו הסיבה לטעם המוזר שהיה פעם קודמת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים