- הוסף לסימניות
- #5,301
נגמר...יש קרטון שניצל למי שתמיד מתלונן שנגמר
נגמר...יש קרטון שניצל למי שתמיד מתלונן שנגמר
עלה המחיריש קרטון שניצל למי שתמיד מתלונן שנגמר
הנה נפתח תודהנפתח
נראה לי קניתי כזה שנה שעברה זה פשוט פצפוניהמחיר הגיוני? או שזה משהו דפוק?
צפה בקובץ המצורף 1987923
זה בגודל גיגית גדולההמחיר הגיוני? או שזה משהו דפוק?
צפה בקובץ המצורף 1987923
אנחנו קנינו. זה ממש כמה דפים, מתאים לגיל שנתיים - שלש.מישהו מכיר את הספר 'מרגישים שבת' של דבורה בנדיקט? מה התוכן? לאיזה גיל מתאים?
מוצלח? לילדה בת שנתיים+....אנחנו קנינו. זה ממש כמה דפים, מתאים לגיל שנתיים - שלש.
חמודמישהו מכיר את הספר 'מרגישים שבת' של דבורה בנדיקט? מה התוכן? לאיזה גיל מתאים?
מוצלח? לילדה בת שנתיים+....
פניתי ישירות לחברה כמו שהמליצו פה ולא למשנת יוסףתמיד יש מה לפנות.
זה בחינם ואין מה להפסיד.
תבקשו להחזיר.
תנסי לפנות אליהם גםפתחנו - זה הרבה יותר גרוע ממלפפון בחומץ
מרגיש משהו מקולקל שם
גיוטו יותר טובים-מישהו יודע מה ההבדל הין טושים של אומגה לגיוטו?
אם זה של גיוטו כן-מעולההפסטלינה שנמכרת שם זה טוב?
יש בזה מה שיהיה איכותי?
(אין לי ניסיון עדיין בפסטלינה....)
אין לינק ישיר, אתה חייב לאשר זמני מכירה ותשלום לפני שאתה פותח הזמנהמישהו יכול לתת לי את הקישור ישר לתוך המכירה
משהו לא נטען לי בדף הבית שלהם
נראה לי קניתי כזה שנה שעברה זה פשוט פצפוני
רק הדפנות מתנפחות
מתאים לילדים ממש קטנים ולא יותר מ2 ילדים נראה לי
תודה,זה בגודל גיגית גדולה
מתאים לילד אחד בן שנתיים שלוש...
פעם עשינו בזה בריכת בלוני מים, ונכנסו בתורנות
כןתודה,
אז אני מבינה שמתאים לילדה אחת בת שנה וחצי, כן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים