אצלינו ישגם אצלכם אין השבוע חלב??
אצלינו כבר שבוע שני![]()
חושבת שאף פעם משנת יוסף לא מכרו אותה, כך שלאף אחת לא יהיה מידע בענין...מצטרפת לשאלה על משאבת חלב
יש למשהי נסיון?
היא שואבת עד הסוף?
שמעתי שבתחנות של יום שני יש להם קושי באספקה.גם אצלכם אין השבוע חלב??
אצלינו כבר שבוע שני![]()
לא מכיר.....ב. הכריות והשמיכות פוך שווים משהו?
א. כל אחד והשיקול שלו אם ללכת ליש או לשם, פעמים הם יותר יקרים ולפעמים זולים, אפשר לבחור באיזה מוצרים שרוצים לקנות, זה כמו שבחנות יש הרבה מוצרים שונים.כמה שאלות, כי אנחנו חדשים במשנת...
א. אני רואה שהמחירים לא כל כך זולים לעומת 'יש'. אז למה לקנות שם, מה היתרונות?
איך בוחרים כיוון וכמה כסף מוציאים אם הם מוכרים מכל כיוון? כלומר גם פטרוזיליה וגם וילונות אמבטיה, ואז איפור ועגלה.
ב. הכריות והשמיכות פוך שווים משהו?
ג. איך בוחרים בושם?
הולכים לחנות בשמים, בוחרים, ומקווים שיגיע למכירה?
ד. V-TAL החברה של השמנים. איכותית?
ה. בשבוע האחרון קיבלנו גבינה צהובה עם תוקף קצר. אגסים קשים כאבן. איך בוחרים נכון?
ו. יש החזרות?
כנראה דיברו פה על הרבה מהנושאים וקצת לא נעים להטריד, אבל קשה לעבור על 300 עמודים, נשמח על כל שאלה שתוכלו לענות.
תודה
תלוי במוצרים. לדוגמא טונה בשמן במשנת יוסף ב12.7, ב"יש" במבצע בקניה מעל XXX ב12.9. חוץ מזה שבשבילי משנת יוסף הרבה יותר קרוב לבית מ"יש".אני רואה שהמחירים לא כל כך זולים לעומת 'יש'. אז למה לקנות שם, מה היתרונות?
אני באמת לא קונה במשנת יוסף דברים כאלו. אלא בעיקר דברים שבדרך כלל כולם טובים. (נראה לי לא הוגן במשנת יוסף להוציא מכל סלסלה את הפירות הטובים. אפשר לבחור סלסלה, אבל לדעתי לא "להחליף" פירות מסלסלה אחת לשניה)אגסים קשים כאבן. איך בוחרים נכון?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים