אשמח מאוד לשמוע אם למישהו יש ניסיון עם המעבד מזון של חברת לימו שמוכרים השבוע.תודה רבה

יש למישהו נסיון עם המשאבת חלב שיש השבוע במכירה?
של איזה חברה היא בכלל?

אשמח גם לדעת על המשאבת חלב וגם לדעת על העריסה הנצמדת האם היא טובה ונוחה

מצטרפת לשאלה על משאבת חלב
יש למשהי נסיון?
היא שואבת עד הסוף?

מצטרפת לשאלה על משאבת חלב
יש למשהי נסיון?
היא שואבת עד הסוף?
חושבת שאף פעם משנת יוסף לא מכרו אותה, כך שלאף אחת לא יהיה מידע בענין...
אפילו חברה הם לא כתבו, על התמונה כתוב מאם.
עריכה: מה שכן, זה נראה חיקוי של ביאמבה, במבנה.

לגבי המכשיר אדים של לימו- הוא נראה לי גם מוצר חדש
איך המוצרים של חברת לימו באופן כללי?
פלסטיקים חזקים או שבירים?

אשמח מאוד לשמוע על העגלה שמוכרים השבוע. מה האיכות שלה והאם הבדים נשלפים לכביסה.
לגבי המשאבת חלב- ממליצה מאוד על משאבה מהסוג הזה באליאקספרס עולה 47 ש"ח, בשימוש אצלי יומיום כבר כמעט שנה ועובדת מעולה!!!
זה הקישור: https://he.aliexpress.com/item/1005..._main.116.472a586a0n3olj&gatewayAdapt=glo2isr

כמה שאלות, כי אנחנו חדשים במשנת...

א. אני רואה שהמחירים לא כל כך זולים לעומת 'יש'. אז למה לקנות שם, מה היתרונות?
איך בוחרים כיוון וכמה כסף מוציאים אם הם מוכרים מכל כיוון? כלומר גם פטרוזיליה וגם וילונות אמבטיה, ואז איפור ועגלה.

ב. הכריות והשמיכות פוך שווים משהו?

ג. איך בוחרים בושם?
הולכים לחנות בשמים, בוחרים, ומקווים שיגיע למכירה?

ד. V-TAL החברה של השמנים. איכותית?

ה. בשבוע האחרון קיבלנו גבינה צהובה עם תוקף קצר. אגסים קשים כאבן. איך בוחרים נכון?

ו. יש החזרות?

כנראה דיברו פה על הרבה מהנושאים וקצת לא נעים להטריד, אבל קשה לעבור על 300 עמודים, נשמח על כל שאלה שתוכלו לענות.

תודה

כמה שאלות, כי אנחנו חדשים במשנת...

א. אני רואה שהמחירים לא כל כך זולים לעומת 'יש'. אז למה לקנות שם, מה היתרונות?
איך בוחרים כיוון וכמה כסף מוציאים אם הם מוכרים מכל כיוון? כלומר גם פטרוזיליה וגם וילונות אמבטיה, ואז איפור ועגלה.

ב. הכריות והשמיכות פוך שווים משהו?

ג. איך בוחרים בושם?
הולכים לחנות בשמים, בוחרים, ומקווים שיגיע למכירה?

ד. V-TAL החברה של השמנים. איכותית?

ה. בשבוע האחרון קיבלנו גבינה צהובה עם תוקף קצר. אגסים קשים כאבן. איך בוחרים נכון?

ו. יש החזרות?

כנראה דיברו פה על הרבה מהנושאים וקצת לא נעים להטריד, אבל קשה לעבור על 300 עמודים, נשמח על כל שאלה שתוכלו לענות.

תודה
א. כל אחד והשיקול שלו אם ללכת ליש או לשם, פעמים הם יותר יקרים ולפעמים זולים, אפשר לבחור באיזה מוצרים שרוצים לקנות, זה כמו שבחנות יש הרבה מוצרים שונים.
ב. זה מי שקנה יגיד.
ג. אם יש שם של ריח אפשר לקחת סיכון.
ד. כנ"ל ב'
ה. גבינ"צ מעניין, אולי אפשר להתלונן. אגסים בוחרים כמו שבוחרים בחנות.
ו. החזרות אחרי שלוקחים - אין

אני רואה שהמחירים לא כל כך זולים לעומת 'יש'. אז למה לקנות שם, מה היתרונות?
תלוי במוצרים. לדוגמא טונה בשמן במשנת יוסף ב12.7, ב"יש" במבצע בקניה מעל XXX ב12.9. חוץ מזה שבשבילי משנת יוסף הרבה יותר קרוב לבית מ"יש".
אגסים קשים כאבן. איך בוחרים נכון?
אני באמת לא קונה במשנת יוסף דברים כאלו. אלא בעיקר דברים שבדרך כלל כולם טובים. (נראה לי לא הוגן במשנת יוסף להוציא מכל סלסלה את הפירות הטובים. אפשר לבחור סלסלה, אבל לדעתי לא "להחליף" פירות מסלסלה אחת לשניה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה