אוהב גם מוזיקה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #3,341
כמדומני שזה מה שהיה רשום.תודה
באחריות שקיבלנו עם המצלמה רשום שנה![]()
נראה לי שכבר הפסיקו מזמן עם ה-3 שנים שהיה פעם.
כמדומני שזה מה שהיה רשום.תודה
באחריות שקיבלנו עם המצלמה רשום שנה![]()
מספר השנים של האחריות תלוי ביבואןכמדומני שזה מה שהיה רשום.
נראה לי שכבר הפסיקו מזמן עם ה-3 שנים שהיה פעם.
אולי לנסות כרטיס אשראי אחר.
קניתי לפני שנה וזה נראה לי אותו איכות מכל אלו בשוק
סימנתי, בכל אופן יצאתי ונכנסתי שוב ואז החוב נעלם.לא בחרתם מה אתם רוצים לשלם
צפה בקובץ המצורף 1857096
מישהו מבין בזה?הרמקול בלוטוס שמוכרים [JBL {דגם Charge Essential 2}] יש למישהו מידע עליו ואם יש סיכונים בלקנות את זה במשנת יוסף
כי מבחינת המחיר אני רואה בזאפ שמתחיל שם מ390 ובמשנת יוסף 344
לא נראה לי שאמור להיות סיכון בקניה במשנת יוסףהרמקול בלוטוס שמוכרים [JBL {דגם Charge Essential 2}] יש למישהו מידע עליו ואם יש סיכונים בלקנות את זה במשנת יוסף
כי מבחינת המחיר אני רואה בזאפ שמתחיל שם מ390 ובמשנת יוסף 344
אותו איכות?קניתי לפני שנה וזה נראה לי אותו איכות מכל אלו בשוק
זה כרית מסוג אחר לגמרי מנוצות, זו כרית קשה יותר. אם היא נוחה יותר או לא זה עניין אישי.זוג כריות (זכרון) ויסקו ג'ל 40*60
מה המיוחד בה?זה כרית מסוג אחר לגמרי מנוצות, זו כרית קשה יותר. אם היא נוחה יותר או לא זה עניין אישי.
והמחיר של משנת יוסף במוצרים כאלו בדר"כ זול יותר מכל מקום אחר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים