- הוסף לסימניות
- #3,421
בדקתי גם וגםכדאי לבדוק ברקה ולא במצח. שם מראה יותר דיוק.
בדקתי גם וגםכדאי לבדוק ברקה ולא במצח. שם מראה יותר דיוק.
כן, שמנו לבגם במשנת יוסף עליית מחירים מינורית.
כעליית המע"מ בלבד (לפחות במה שראיתי)גם במשנת יוסף עליית מחירים מינורית.
שמועה שמעתי שמדובר בלקוחות שהתחילו בהזמנה, ובסוף לא הזמינו כלום.שמתי לב על חיוב באשראי ע"ס 3 ש"ח ממשנת יוסף בשבוע שלא הזמנתי כלום מה שאומר שכנראה בטעות חייבו דמי תחנה בלי הזמנה
אשמח אם עוד מישהו נתקל בזה (מומלץ לבדוק עכשיו האם היה לכם חיוב ממשנת ע"ס 3 ש"ח) וא"כ אשמח אם תצרו איתי קשר לבדוק האם זה משהו שקרה רק לי או שיש בעיה רצינית ע"מ לפנות אליהם לטיפול רוחבי בענין Y990900Y בגימייל
שמעתי על מישהו שזה קרה לו, לא יודע איך ולמהשמתי לב על חיוב באשראי ע"ס 3 ש"ח ממשנת יוסף בשבוע שלא הזמנתי כלום מה שאומר שכנראה בטעות חייבו דמי תחנה בלי הזמנה
אשמח אם עוד מישהו נתקל בזה (מומלץ לבדוק עכשיו האם היה לכם חיוב ממשנת ע"ס 3 ש"ח) וא"כ אשמח אם תצרו איתי קשר לבדוק האם זה משהו שקרה רק לי או שיש בעיה רצינית ע"מ לפנות אליהם לטיפול רוחבי בענין Y990900Y בגימייל
האם הזמנת באתר החדש?אני כל שבוע מתחיל הזמנה ולעיתים מבטלה, ובשבוע שלא הזמנתי בפועל לא גבו לי מעולם דמי תחנה.
כנ"לאני כל שבוע מתחיל הזמנה ולעיתים מבטלה, ובשבוע שלא הזמנתי בפועל לא גבו לי מעולם דמי תחנה.
כןהאם הזמנת באתר החדש?
האם ביטלת בחודש האחרון?
כנ"לאני כל שבוע מתחיל הזמנה ולעיתים מבטלה, ובשבוע שלא הזמנתי בפועל לא גבו לי מעולם דמי תחנה.
תתקשרו בטלפוןלפני שבוע שלחתי להם מייל שאני מעוניינת להחזיר את העגילים שקניתי, והם עדיין לא הגיבו
מישהו יודע מה קורה שם בשירות לקוחות? עוד רגע יחלוף שבועיים מהקנייה והם יגידו שאני לא יכולה להחזיר
השירות אצלם במייל הכי גרועלפני שבוע שלחתי להם מייל שאני מעוניינת להחזיר את העגילים שקניתי, והם עדיין לא הגיבו
מישהו יודע מה קורה שם בשירות לקוחות? עוד רגע יחלוף שבועיים מהקנייה והם יגידו שאני לא יכולה להחזיר
גם באתר הישן לפני תחילת ההזמנה היה צריך לסמן וי ליד ההודעה שאומרת שההזמנה מחייבת ואין לחצן של סיום הזמנה.לפני שנתיים או שלוש התחלתי לעשות הזמנה דרך האתר של משנת יוסף, בסוף הייתי חייבת לצאת מהבית ולא המשכתי עד לסוף הקניה, ולא אישרתי וגם לא הכנסתי פרטי אשראי, מה שקרה ביום שלישי התקשרו אלינו אחראי התחנה ושאלו למה לא באנו לקחת את המוצרים, אמרתי להם שבסוף לא זמנתי כלום הם אמרו לי שהם הזמינו והכל נמצא וצריך לבוא לקחת וגם נהיה לי חוב של כ400 ש"ח, לא הייתי בעיר ולא באתי לקחת את הדברים, בתכל'ס לא קיבלתי שום דבר וגם יש לי חוב, וגם אין עם מי לדבר ואני יותר לא יכולה לבצע שום הזמנה
מישהו יודע מה עושיםם עם זה?
פניתם אליהם בטלפון?לפני שנתיים או שלוש התחלתי לעשות הזמנה דרך האתר של משנת יוסף, בסוף הייתי חייבת לצאת מהבית ולא המשכתי עד לסוף הקניה, ולא אישרתי וגם לא הכנסתי פרטי אשראי, מה שקרה ביום שלישי התקשרו אלינו אחראי התחנה ושאלו למה לא באנו לקחת את המוצרים, אמרתי להם שבסוף לא זמנתי כלום הם אמרו לי שהם הזמינו והכל נמצא וצריך לבוא לקחת וגם נהיה לי חוב של כ400 ש"ח, לא הייתי בעיר ולא באתי לקחת את הדברים, בתכל'ס לא קיבלתי שום דבר וגם יש לי חוב, וגם אין עם מי לדבר ואני יותר לא יכולה לבצע שום הזמנה
מישהו יודע מה עושיםם עם זה?
שמתי לב על חיוב באשראי ע"ס 3 ש"ח ממשנת יוסף בשבוע שלא הזמנתי כלום מה שאומר שכנראה בטעות חייבו דמי תחנה בלי הזמנה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים