- הוסף לסימניות
- #4,061
אין לי נסיון עם המחולק שלהםסליחה על הבהילות אבל חייבת תשובה בשביל מישהי. ובדחיפות..
אבל בדר"כ עוף מחולק פרושו
2 כרעיים
וחזה שמחובר על העצם יחד עם הכנפיים
אין לי נסיון עם המחולק שלהםסליחה על הבהילות אבל חייבת תשובה בשביל מישהי. ובדחיפות..
נורמלי מאוד.איך העוף המחולק?
חלוקה נורמלית כולל שניצל או הרבה בלאי ועצמות?
זה נקרא מפורק.נורמלי מאוד.
מחולק למגשים של חזות נקיים, כרעיים בנפרד, כנפים בנפרד, ושקית של עור ועצמות.
מה שיש בקטלוג פסח.זה נקרא מפורק.
העוף המפורק כולל שניצל, אבל פרוס ממש עבה, דורש עוד עבודה.איך העוף המחולק?
חלוקה נורמלית כולל שניצל או הרבה בלאי ועצמות?
בפעם האחרונה הגיע לי חזות ממש, לא חתוכים בכלל לשניצל. רק מפורקים מהעצם. אבל נקיים.העוף המפורק כולל שניצל, אבל פרוס ממש עבה, דורש עוד עבודה.
אכן כןמכירת פסח מס' 1 כבר נפתחה באתר??
צודקת, עכשיו נזכרת שגם אצלי היה כך.בפעם האחרונה הגיע לי חזות ממש, לא חתוכים בכלל לשניצל. רק מפורקים מהעצם. אבל נקיים.
27.5 לקילוכמה עולה לקילו עוף מפורק?
מעצבן שאי אפשר לראות מחירים באתר בלי לפתוח חשבון.
רשום בכניסה לפני ההזמנות לדוגמא במודיעין עילית ביום ראשון1. המכירה שעכשיו פתוחה איך אני יודעת מתי היא מתקיימת?
עופות בד"כ כשרים כל השנה3. האם העופות כשרים לפסח למרות שלא מצוין?
תלחצו בצד אמצעי תשלום.4. יש לי פרטי אשראי במערכת והתחלתי את ההזמנה, עכשיו אני רואה להחליף פרטי אשראי זה אפשרי?
אם הפכתי את הכרטיס השני לברירת מחדל זה יהיה גם במכירה הנ"ל?תלחצו בצד אמצעי תשלום.
אפשר עד סגירת המערכת להזמנותאם הפכתי את הכרטיס השני לבריית מחדל זה יהיה גם במכינה הנ"ל?
אני רוצה לעשות תשלומים
אם לא עשיתי בהתחלה שנכנסתי פספתי את האפשרות?
איך אני יכולה לעשות תשלומים?אפשר עד סגירת המערכת להזמנות
לפעמים אפשר עד יום המכירה בפועל.
דיברתי איתם עכשיו טלפונית. היא עשתה לי את זההשאלה אם עכשיו אפשר
כן ואולי כדאי לידע אותם ושיתקנו את הבעיהבשבוע האחרון - לפחות לי
האתר של משנת יוסף - פשוט לא נותן לבצע הזמנה
אני נכנס לאתר
בוחר מוצר
לוחץ על הוסף לעגלה
וכלום לא קורה - המוצר לא מתווסף לעגלה
פניתי לשירות הלקוחות
אמרו משהו כמו - צאו מהאתר וכנסו שנית - כנראה עומס על המערכת
אבל אני מנסה שבוע רצוף
נכנס ויוצא - וכלום לא עוזר
עוד מישהו נתקל בבעיה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים