הם לא שלחו מייל אז כנראה שעדיין לא נפתח
נפתח, יש אנשים שכן מצליחים להיכנס, השאלה למה יש כאלה שכן ויש כאלה שלא נפתח?
(המייל מגיע אחרי שנפתח, לפעמים אחרי כמה שעות טובות)

כנ"ל גם לי לא נפתח .

נראה שיש באג במערכת, נפתח לי המכירה והמסך ריק

לאיזה מספר אפשר להתקשר כדי להזמין בטלפון?

כדי לקבל קובץ אקסל, אפשר לשלוח מייל לכתובת current-sale @ mishnatyosef.org ומקבלים מיידית מייל עם קובץ להזמנה. אני הצלחתי להזמין בצורה הזו, והכי חמוד שאחר כך זה מופיע באתר כולל תמונות.

נערך לאחרונה ב:
כדי לקבל קובץ אקסל, אפשר לשלוח מייל לכתובת info @ mishnatyosef.org‏ ומקבלים מיידית מייל עם קובץ להזמנה. אני הצלחתי להזמין בצורה הזו, והכי חמוד שאחר כך זה מופיע באתר כולל תמונות.
שלחתי, קבלתי מענה "לא נשלח קובץ הזמנה עם המייל."

שלחתי, קבלתי מענה "לא נשלח קובץ הזמנה עם המייל."

כנ"ל
כדי לקבל קובץ אקסל, אפשר לשלוח מייל לכתובת info @ mishnatyosef.org‏ ומקבלים מיידית מייל עם קובץ להזמנה. אני הצלחתי להזמין בצורה הזו, והכי חמוד שאחר כך זה מופיע באתר כולל תמונות.
תוכל להעלות את הקובץ? תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה