אני רוצה רק להעיר לפני זה
ראיתי שבמכירה אזל מהמלאי מוקדם החלב והמים
אז שבוע שעבר קוצץ החלב (עכ"פ אצלינו)
ואף אחד לא התלונן כי מה אפשר לעשות אולי היה להם איזה בעיה טכנית ולא יכלו להביא את החלב
אבל אם זה יקרה השבוע (וזה סביר מאוד שזה יקרה כי סביר מאוד שיהיה מחסור ולא מפני עצם המלחמה אלא רק מהבהלה אנשים קנו כמויות מטורפות שאני חושש שזה יתקלקל בבית) כמובן שיהיה כאן כמה ניקים שיתלוננו למה זה קוצץ, אבל הם בעצמם לא יחשבו רגע להתלונן על המכולת שליד הבית שנגמר לו החלב והמים והנייר ביום שישי על הבוקר
אני מקווה שמי שצריך להבין את זה הבין

יש מידע לגבי המכירות השבוע אם הם יתקיימו או שהם מבוטלים?

אני רוצה רק להעיר לפני זה
אז שבוע שעבר קוצץ החלב (עכ"פ אצלינו)
ואף אחד לא התלונן כי מה אפשר לעשות אולי היה להם איזה בעיה טכנית ולא יכלו להביא את החלב
אבל אם זה יקרה השבוע (וזה סביר מאוד שזה יקרה כי סביר מאוד שיהיה מחסור ולא מפני עצם המלחמה אלא רק מהבהלה אנשים קנו כמויות מטורפות שאני חושש שזה יתקלקל בבית) כמובן שיהיה כאן כמה ניקים שיתלוננו למה זה קוצץ, אבל הם בעצמם לא יחשבו רגע להתלונן על המכולת שליד הבית שנגמר לו החלב והמים והנייר ביום שישי על הבוקר
אני מקווה שמי שצריך להבין את זה הבין

אז הנה החלב השבוע קוצץ!!!
ואני ממש לא מבין את זה! כי הבוקר כשראיתי שזה קוצץ ירדתי למכולת והגיע חלב בשפע, יותר מכל יום... וקניתי... מעניין שרק משנת יוסף כאלה מסכנים ולא מקבלים חלב כמו שהמכולת מקבלת.

רק אותי מעצבנת המילה הזו?
מה הבעיה לכתוב- 'לא סופק' או משו בגנון..
קוצץ נשמע קונוטציה שלילית..
כי זה באמת שלילי... אני לא מאמין למשנת יוסף שזה לא סופק. כ"כ הרבה פעמים ה"ספק" לא סיפק?... ולא נדבר על מוצרים של K.T שמקוצצים גם אותם הספק לא סיפק? ומה עם הפסטה אחרי פסח שנרכש מראש ע"י גוי גם אותו הספק לא סיפק פעמיים?

ואני ממש לא מבין את זה! כי הבוקר כשראיתי שזה קוצץ ירדתי למכולת והגיע חלב בשפע, יותר מכל יום... וקניתי... מעניין שרק משנת יוסף כאלה מסכנים ולא מקבלים חלב כמו שהמכולת מקבלת.
במוקדשירות לקוחות של טרה אומרים שלא יהיה אספקה בעקבות מחסור בכח אדם

שאלה שקפצה לי בעקבות הפוסטים על המלפפון חמוץ.
יש לי נקודת מכירה גדולה מאד מתחת לבית. מקום כמובן פתוח בכביש. שמש ישירה וחום אימים. שבוע שעבר עמדו ירקות משבע בוקר!!! ביצים מאחת בצהריים!! ושימורים כנ"ל.
לא מפחיד אתכם להשתמש במוצרים שעמדו כל כך הרבה שעות בחום ובשמש ישירה?
ואל תכתבו שגם בסופרים זה ככה.. לא נתקלתי בשום מקום בביצים שעומדים בשמש כל כך חזקה 7 שעות ויותר..
(קמח שעומד בחום מעל לשעתיים בסיכון גבוה להתליע כנל סוכר)

צודקת
אני בקיץ חושבת מה להזמין ומה לא
דברים שעשויים להתקלקל- מחוץ לתחום.

פשוט מאוד,
משנת יוסף לא יכולים להתחייב לכם לכן מראש מודיעים שאין וככה לא יהיה לאנשים טענות,
בשונה מרשתות השיווק שלא מתחייבים לכלום אם יש במלאי הם מוכרים ואם אין במלאי אז לא מוכרים.

שאלה
למה שבוע שעבר זה קוצץ ואף אחד לא התלונן ????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה