אני הזמנתי
כבר שבועיים רשום ג ואין לי מושג מה הכוונה ענבים רגילים בעיני
אולי זה זן ,שעד לא מזמן היו מביאים ענבי טלי ועכשיו לא
זה עם גרעינים ?

בפעם שעברה הזמנתי מפת ניילון 45 מ' , פתחתי כעת , והאיכות מזעזעת ( יחסית למוצר זה )
מישהו עוד נתקל בזה ?

בפעם שעברה הזמנתי מפת ניילון 45 מ' , פתחתי כעת , והאיכות מזעזעת ( יחסית למוצר זה )
מישהו עוד נתקל בזה ?
קניתי במשנת יוסף כמה פעמים ויצא מעולה.פעם אחת זכור לי שהיה גרוע שנחתך באמצע פתאום...זה בעיה ביצור כנראה.. פס יצור גרוע או משהו

קניתי במשנת יוסף כמה פעמים ויצא מעולה.פעם אחת זכור לי שהיה גרוע שנחתך באמצע פתאום...זה בעיה ביצור כנראה.. פס יצור גרוע או משהו
אז מתלוננים בשרות לקוחות
לא צריך על כל תקלה קטנה להתלונן.

הי הזמנתי אוברול בנות במידה 6/12 והגיע במידה 12/18, יש מישהו שקרה לו גם ורוצה להחליף איתי?

אם הגיע לא המידה שהזמנת, הם אומרים לך להחזיר
עם קוד כלשהו
והם מחזירים לך את הכסף.

יתכן ויש דברים יקרים כבכל הרשתות... ככה עושים כסף גם ביש = 'יש חסד' גם ב'נתיב החסד' = זה חסד אבל גם יש נתיב של רווח. היום במשנת יוסף מוצרי עונה זולים מהשוק
למשל
1. אוזניות בלוטוס BASEUS במשנת יוסף עולה 79 ש"ח - חברה זו במקום הכי זול במרכז הוא 110 ש"ח ויש גם ב205 ש"ח...
2. משאבת ניפוח במשנת יוסף חשמלי 29.8 בשאר מקומות 85 ש"ח 89 ש"ח 100 ש"ח
3. קרטונית 40 סוללות אלקליין GP במשנת יוסף 39 ש"ח בסופר פארם לחברי מועדון גם 39 בשער מקומות מתחיל מ69 ש"ח.
4. תאורת חרום 90 לדים עד 30 שעות במשנת יוסף 79 ש"ח בשאר מקומות במרכז 65 ש"ח 89 ש"ח 114 ש"ח.
אז שווה לקנות שמן ב2 ש"ח יותר יקר?

משהו הזמין את הבלוטוס ויודע לומר לי איך מחברים ??
מה השם של הבלוטוס שאמור להופיע לי במכשיר??

אשמח ליותר פרטים על זה
אם זה טוב או לא וכו'
וגם איפה אפשר לקנות סרט תואם מקורי בהכי זול
(מחיפוש בגוגל לא קיבלתי תוצאות ברורות)
תודה מראש
1750961810939.png

נערך לאחרונה ב:
1750962103038.png

אשמח לדעת האם יש בחבילה הזו 36 גוונים שונים, או 36 יח' צבעים ב-12 גוונים - 3 יח' מכל צבע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה