- הוסף לסימניות
- #5,461
אני הזמנתימישהו הזמין את הענבים ?
מה זה ענבים {ג} ?
כבר שבועיים רשום ג ואין לי מושג מה הכוונה ענבים רגילים בעיני
אולי זה זן ,שעד לא מזמן היו מביאים ענבי טלי ועכשיו לא
אני הזמנתימישהו הזמין את הענבים ?
מה זה ענבים {ג} ?
רביעיאיזה יום המכירה?
זה עם גרעינים ?אני הזמנתי
לאאזה עם גרעינים ?
מישהו הזמין את הענבים ?
מה זה ענבים {ג} ?
שבוע שעבר היה גם ג והיה ללא גרעינים..זה עם גרעינים ?
אולי - גדולים ?אני הזמנתי
קניתי במשנת יוסף כמה פעמים ויצא מעולה.פעם אחת זכור לי שהיה גרוע שנחתך באמצע פתאום...זה בעיה ביצור כנראה.. פס יצור גרוע או משהובפעם שעברה הזמנתי מפת ניילון 45 מ' , פתחתי כעת , והאיכות מזעזעת ( יחסית למוצר זה )
מישהו עוד נתקל בזה ?
אז מתלוננים בשרות לקוחותקניתי במשנת יוסף כמה פעמים ויצא מעולה.פעם אחת זכור לי שהיה גרוע שנחתך באמצע פתאום...זה בעיה ביצור כנראה.. פס יצור גרוע או משהו
תפני לשרות לקוחות ותחזיריהי הזמנתי אוברול בנות במידה 6/12 והגיע במידה 12/18, יש מישהו שקרה לו גם ורוצה להחליף איתי?
כתוב על הקופסאמשהו הזמין את הבלוטוס ויודע לומר לי איך מחברים ??
מה השם של הבלוטוס שאמור להופיע לי במכשיר??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים