הן לא קטנות, הן צרות.החצאיות תלבושת הן כמו שנראה בתמונה ?
ילדה בכיתה ב' סטנדרטית, איזה מידה ?
הבנתי שהן קטנות, עדיף יותר ממידה 10?
מצורף המחירים בתוך הציטוטאודה מישהו יכול לעזור לי במחירים מהשבוע -
כמה עלה הסידור שמע קולנו? 29
כמה הפיתות? 8.9
אפרשזיף? 13.8 ל1.15 ק”ג
סלוטייפ שקוף רחב? 4.2
עט טיםקס? השבוע היה רולר ב2.8
מנגו? 13.5 ל1.5 ק”ג
רבעיית שום.? 4
(גם מידע חלקי יעזור)
תודה!!מצורף המחירים בתוך הציטוט
מה המחיר?הזמנתי חצאית מידה 8 -קטנה על הבת שלי
מעוניינת להחליף למידה גדולה או יותר
או למכור במחיר עלות, בבני ברק או ברכפלד.
נראה יפה מאוד ואיכותי-כמו החצאיות של הסמינר...
אני עדיין לא יודעת. אני אשתדל לעדכן אותך עד מחר@אם הבנים שמחה! מעוניינת?
השירות לקוחות עונים גם ביום שישיאפשר עד יום ראשון- כשהשירות לקוחות יענו לי..
עשית ריענון ????איך מחליפים תחנה
נכנסתי לעזור האישי לחצתי על החלפת תחנה בחרתי בתחנה שרציתי אם שאלו אם להחליף כבר למכירה זו לחצתי על זה לאישור
חזרתי למכירה אני עדיין רשום בתחנה הישנה
יש פתרון
אני ממש אשמחהזמנתי חצאית מידה 8 -קטנה על הבת שלי
מעוניינת להחליף למידה גדולה או יותר
או למכור במחיר עלות, בבני ברק או ברכפלד.
נראה יפה מאוד ואיכותי-כמו החצאיות של הסמינר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים