החצאיות תלבושת הן כמו שנראה בתמונה ?
ילדה בכיתה ב' סטנדרטית, איזה מידה ?
הבנתי שהן קטנות, עדיף יותר ממידה 10?

אשמח לדעת מה המחיר של חולצת מקס לורן מידה 13 תווית כחולה... פיספסתי את המכירה... האם יהיה שבוע הבא חולצות? אולי מישהו יודע...

אודה מישהו יכול לעזור לי במחירים מהשבוע -
כמה עלה הסידור שמע קולנו?
כמה הפיתות?
אפרשזיף?
סלוטייפ שקוף רחב?
עט טיםקס?
מנגו?
רבעיית שום.?
(גם מידע חלקי יעזור)

אודה מישהו יכול לעזור לי במחירים מהשבוע -
כמה עלה הסידור שמע קולנו? 29
כמה הפיתות? 8.9
אפרשזיף? 13.8 ל1.15 ק”ג
סלוטייפ שקוף רחב? 4.2
עט טיםקס? השבוע היה רולר ב2.8
מנגו? 13.5 ל1.5 ק”ג
רבעיית שום.? 4
(גם מידע חלקי יעזור)
מצורף המחירים בתוך הציטוט

הזמנתי חצאית מידה 8 -קטנה על הבת שלי
מעוניינת להחליף למידה גדולה או יותר
או למכור במחיר עלות, בבני ברק או ברכפלד.
נראה יפה מאוד ואיכותי-כמו החצאיות של הסמינר...

תמיד אפשר גם להחזיר את המוצר, בניכוי של 5%. יוצא 3-4 שקל.

איך מחליפים תחנה
נכנסתי לעזור האישי לחצתי על החלפת תחנה בחרתי בתחנה שרציתי אם שאלו אם להחליף כבר למכירה זו לחצתי על זה לאישור
חזרתי למכירה אני עדיין רשום בתחנה הישנה
יש פתרון

איך מחליפים תחנה
נכנסתי לעזור האישי לחצתי על החלפת תחנה בחרתי בתחנה שרציתי אם שאלו אם להחליף כבר למכירה זו לחצתי על זה לאישור
חזרתי למכירה אני עדיין רשום בתחנה הישנה
יש פתרון
עשית ריענון ????

מה שזכור לי שצריך למחוק את ההזמנה בתחנה הנוכחית

הזמנתי חצאית מידה 8 -קטנה על הבת שלי
מעוניינת להחליף למידה גדולה או יותר
או למכור במחיר עלות, בבני ברק או ברכפלד.
נראה יפה מאוד ואיכותי-כמו החצאיות של הסמינר...
אני ממש אשמח
שמונה רגיל

אם זה רק קצר לך יש לי שמונה לונג

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה