מישהו מכיר את הביגוד שיש השבוע?
בגדי תינוקים,
מה האיכות של זה? איך הנראות?

נרשמתי פעם ראשונה למשנת יוסף,
באה לעשות קניה, וחצי מהמוצרים אין,
סכום ח"פ, כוסות ח"פ ,גריסים,פתיתים, קוסקוס,לבן-גילה, ועוד.
כך זה תמיד הולך?
שצריך ללכת למכולת להשלים?
הכלל הוא להגיע מייד בזמן שהחלוקה מתחילה. ככל שמגיעים בשעה יותר מאוחרת, יש סיכון שיהיו מוצרים חסרים, לעיתים קרובות זה נגרם עקב כך שילדים לוקחים בטעות מוצרים דומים למה שהוריהם הזמינו. יש סיבות נוספות ואכמ''ל.

משהו התנסה עם המגן ציצית לכביסה ?
האם זה אכן מוצלח?
אני מלבישה על היד גרב (בהירה ארוכה) תופסת את כל הפתילים של הציציות של הילדים , מקפלת את הפתילים ל-2, הופכת עליהם את הגרב, שמה בתוך רשת, יוצא מצוין, לא מסתבך ויוצא לבן ונקי.

משהי רכשה עפרון גבות בעבר?
כבר כמה פעמים שהביאו ואני ממש רוצה לנסות כי בחנויות סביבי לא מצאתי משהו כלבבי אבל איך אני אדע מה הגוון שלי?
1762721903710.png

קניתי שמיכת פוך תינוק ממשנת יוסף,
מישהו יודע אם הם מכרו/ימכרו ציפה לשמיכה?

משיהו יודע אם ניתן להשתמש בסיר היציקה בתנור אפיה?
הידיות גם משיש, ומחוברות לסיר ביציקה.
1762982290364.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה