קשור למכירה של עטר״ש? זה מתחיל לעבוד?
לך תדע
או שמביאים חברות זולות יותר
אגב בעניין הטישו בשנה האחרונה היה עליה במחירי הנייר ומה שנשאר המחיר הזול יחסית על הטישו שהם יבאו חלק מהסחורה לבד וזה קיזז את העליה.

אני באמת לא קונה במשנת יוסף דברים כאלו. אלא בעיקר דברים שבדרך כלל כולם טובים. (נראה לי לא הוגן במשנת יוסף להוציא מכל סלסלה את הפירות הטובים. אפשר לבחור סלסלה, אבל לדעתי לא "להחליף" פירות מסלסלה אחת לשניה)
אצלנו מנהל התחנה אומר במפורש שאסור.

לגבי ה- תוקף קצר אם לא היה מצוין מראש- כדאי לפנות לשרות לקוחות
אגסים כמו בננות - לא תמיד קונים בשלים- אגסים שמים באויר החדר, והם מתבשלים מעצמם

מההתנסות הקטנה שלי מוצרי לימו ברמה סינית, כמו מילר של אושר עד
חבל שמשנת יוסף מביא מוצרים דפוקים בשביל למכור בזול, זול שהוא יקר...
המשאבה - כמעט במחיר הזה כבר ניתן לקנות של ביאמבה
(אם תרצו אני אעלה מספר של אחת מרמת שלמה שמוכרת בזול)
והתנור אמבטיה אינפרא אדום הוא ככה"נ של גולדיין - והוא נהרס מהר

האם האמבטיה המתקפלת לתינוק שנמכרת השבוע מתאימה לעמוד על מעמד אוניברסלי?

מחיר הטישו ירד ל5.8 {באושר עד 5.9, קשור?}
מחיר הטישו לא ירד
כמות הטישו ששמים בכל חבילה ירדה
פעם היו 100 דפים כפולים
ועכשיו 100 דפים בודדים
שקית מנופחת מלאה באויר

אני אשמח למידע על הכסא תינוק שיש השבוע
זה מחיר זול משמעותי ממקומות אחרים
ואני מנסה להבין אם יש משהו שפספסתי
1763104740390.png
,

מחיר הטישו לא ירד
כמות הטישו ששמים בכל חבילה ירדה
פעם היו 100 דפים כפולים
ועכשיו 100 דפים בודדים
שקית מנופחת מלאה באויר
א. כתוב באתר דו שכבתיות
ב. אם זה היה דפים בודדים לא היה אפשר לקנח איתם את האף
ג. ביש לא רק שלא הורידו את המחיר, הם הביאו טישיו במיתוג חדש שלהם במחיר 12.9 לחבילה, ועושים מחיר השקה 3 ב- 25

אני אשמח למידע על הכסא תינוק שיש השבוע
זה מחיר זול משמעותי ממקומות אחרים
ואני מנסה להבין אם יש משהו שפספסתיצפה בקובץ המצורף 2104766,
באמת חצי מחיר מהחברה הזו, אולי יבוא מקביל..
מה שכן, כאלו מחירי קיימים בשוק בכסאות דומים רק ממותגים פחות ידועים

מישהו מכיר את האבקת החלבון הזו?
(או טעם וניל או טעם שוקולד פקאן)
זה מתוק?
זה נותן אפקט של שתיית שוקו?
עם מים חמים או קרים? או גם וגם...?
1763109414611.png

דווקא הייתי מרוצה מהמוצרים
אבל עכשיו קולטת שבאמת היה לנו משהו מוזר-
קנינו מקצף ידני שלהם, עבד מעולה וחזק
אבל פתאום החלקים של זרוע המקצף (כך קוראים לזה?) - נפרדו אחד אחרי השני מהבסיס! חצאי העיגולים המאורכים שמרכיבים את הזרוע-
נפרדו מההלחמה.
הראשון נפל, המשכתי עם הזרוע החלקית- ואח"כ תוך כדי הקצפה התפרקו העיגולים לתוך הבלילה...
זה לא קרה לי מעולם עם מקצפים אחרים!
(תמיד המנוע של המקצף שבק חיים מרוב שנים, והזרועות לישה- נשארו חזקות כמו חדשות והלכו לפח מחוסר שימוש... וכאן נשארתי עם מנוע תקין וחסר זרועות...)
קרה למישהו?
קרה לי פעמיים, ממש אחד לאחד, אבל מקציף של גולדליין (שמכרו בזמנו במשנת).

עבד חזק ומהר, ממש סוס, אבל המקצפים פשוט התפרקו היה כ"כ מוצלח שהזמנתי שוב, ושוב בדיוק אותו דבר.

אח"כ הזמנתי מקציף ידני של החברה של משנת.
המקציף שבק חיים ונשרף בשימוש הראשון.
במשנת החזירו לי את הכסף.
המקצפים התאימו למכשיר של גולדליין (בשונה מהרבה אחרים שניסיתי כי היה לי עדיין מכשיר חדש ממש ללא שום שימוש). אז אולי זו אותה חברה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה