מירי ממודיעין עילית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #7,201
אני רוצה לקנות את הכיסא לרכב שיש השבוע ונגמר אצלינו בסניף
יש אולי מקום שנשאר שם?
יש אולי מקום שנשאר שם?
א. זה טוב למוזיקה מנגן?!האוזניות בלוטוס שיש השבוע מאוד איכותית
יש לי אותה כבר זמן רב (אחרי כמה וכמה אוזניות שאכזבו)
שומעים מעולה וגם שומעים אותי מעולה!
קולטת גם מרחוק (תלוי במכשיר) וסוללה טובה
צפה בקובץ המצורף 2104772
תוכלו לכתוב חברה ספציפית עליה אתם כותבים,מחיר הטישו לא ירד
כמות הטישו ששמים בכל חבילה ירדה
פעם היו 100 דפים כפולים
ועכשיו 100 דפים בודדים
שקית מנופחת מלאה באויר
גם אני אשמח ..אני רוצה לקנות את הכיסא לרכב שיש השבוע ונגמר אצלינו בסניף
יש אולי מקום שנשאר שם?
א. כן, אם אין לך בעיה עם מוזיקה רק באוזן אחת..א. זה טוב למוזיקה מנגן?!
ב. האם שומעים אותי גם במקום מאוד רועש - כלומר הסינון הוא לאזניה או לדיבורית?!
תודה רבה על המענה
כל החברות בשנה האחרונהתוכלו לכתוב חברה ספציפית עליה אתם כותבים,
מכיון ואני לא נתקלתי בדבר כזה..
{באושר עד מדובר על ״עדן״ ומשנת יוסף קי טי}
מחירי ההעלים זולים יותר, ובכללית למעט מבצעים, משנת יותר זולים.א. אני רואה שהמחירים לא כל כך זולים לעומת 'יש'. אז למה לקנות שם, מה היתרונות?
איך בוחרים כיוון וכמה כסף מוציאים אם הם מוכרים מכל כיוון? כלומר גם פטרוזיליה וגם וילונות אמבטיה, ואז איפור ועגלה.
אתם יכולים בפעם הבאה לומר למנהל התחנהשאתם לא רוצים את המוצר עם תוקף כזה קצר, או להתקשר לשירות הלקוחות ולומר שאנכם מעונינים בגבינ"צ בתוקף קצר.ה. בשבוע האחרון קיבלנו גבינה צהובה עם תוקף קצר. אגסים קשים כאבן. איך בוחרים נכון?
תלוי על מה...ו. יש החזרות?
דיברתי עכשיו עם מישהי מתל ציון שאמרה שיש להםאני רוצה לקנות את הכיסא לרכב שיש השבוע ונגמר אצלינו בסניף
יש אולי מקום שנשאר שם?
מישהו????מחפשת גם מידע על עגלה לתינוק טוויגי אמרסון Twigy Emerson
מישהי מכירה?
מעניין לגלות שגם זה חסר אצלנו...מישהו מכיר את האבקת החלבון הזו?
(או טעם וניל או טעם שוקולד פקאן)
זה מתוק?
זה נותן אפקט של שתיית שוקו?
עם מים חמים או קרים? או גם וגם...?
צפה בקובץ המצורף 2104801
??????????????אשמח למידע על העריסה מתחברת
למה סתם להכפיש ולהוציא שם רע,כל החברות בשנה האחרונה
גם מותגים שעד אז עשו אחרת
טעות. מתנצלת מאד.דווקא הייתי מרוצה מהמוצרים
אבל עכשיו קולטת שבאמת היה לנו משהו מוזר-
קנינו מקצף ידני שלהם, עבד מעולה וחזק
קרה למישהו?
קנינו לפני כמה חודשים דגם אחר- אבל נראה אותו סגנון,אשמח למידע על העריסה מתחברת
יש למישהו נסיון עם המשאבת חלב שיש השבוע במכירה?
של איזה חברה היא בכלל?
במחיר הזה כבר עדיף לקנות באלי אקספרס בחצי מהמחיר ועם הרבה המלצותמצטרפת לשאלה על משאבת חלב
יש למשהי נסיון?
היא שואבת עד הסוף?
אכןבמחיר הזה כבר עדיף לקנות באלי אקספרס בחצי מהמחיר ועם הרבה המלצות
בשמחה, אמלינו יש עדיין.אני רוצה לקנות את הכיסא לרכב שיש השבוע ונגמר אצלינו בסניף
יש אולי מקום שנשאר שם?
אשמח למספר של מי שמוכרת ביאמבה בזולמההתנסות הקטנה שלי מוצרי לימו ברמה סינית, כמו מילר של אושר עד
חבל שמשנת יוסף מביא מוצרים דפוקים בשביל למכור בזול, זול שהוא יקר...
המשאבה - כמעט במחיר הזה כבר ניתן לקנות של ביאמבה
(אם תרצו אני אעלה מספר של אחת מרמת שלמה שמוכרת בזול)
והתנור אמבטיה אינפרא אדום הוא ככה"נ של גולדיין - והוא נהרס מהר
chayamom1 @ gmail.comאשמח למספר של מי שמוכרת ביאמבה בזול
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים