כללי האתר טס!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;491803:
האתר טס!!!!

תנסו לכתוב הודעה בתגובה מהירה.... ואל תשכחו לחגור חגורת בטיחות!

איזה יופי! בחנוכה ניסיתי להעלות את הסרטון הזה שהכנתי (בשנה שעברה), והוא לא עלה. עכשיו זכינו והא התקבל. קבלו אותו גם אתם... למרות שזה אתרוג אחרי סוכות...

קבצים מצורפים

• חנוכה.wmv
    6.6 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
בס"ד
תודה

• הוסף לסימניות
אמרתם מהר?
בואו ננסה עד כמה...

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי שבעיית הסיסמא שלי בלבד, אבל, עדיף להקיש סיסמא לאתר רץ, מאשר לחכות לטעינת האתר במשך כמה דקות....
ישר כוח!

• הוסף לסימניות
איזו מהירות!
תנסו לא לכתוב סיסמא, אלא ללחוץ מיד על הודעות חדשות או היממה האחרונה, לי בלחיצה על הנ"ל הוא מתעדכן עם השם והסיסמא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vizual;492089:
איזה יופי! בחנוכה ניסיתי להעלות את הסרטון הזה שהכנתי (בשנה שעברה), והוא לא עלה. עכשיו זכינו והא התקבל. קבלו אותו גם אתם... למרות שזה אתרוג אחרי סוכות...
ממש מיוחד ויפה!
2 הערות קטנטנות... 1. מה קרה לשמש? למה הוא לא דולק? ו2. מזלינו יאיר ולא תאיר...
בכולופן, יפיפה! נהנתי!
ועל הדרך אני גם בודקת את הטיסה....- חבל"ז!

• הוסף לסימניות
שכוייח!

• הוסף לסימניות
ממש פאנטום...:)

• הוסף לסימניות
מנסה, ומודה:)

• הוסף לסימניות
איזה כייף!

• הוסף לסימניות
תו..ה. . .
(מה לעשות, זה מהיר מידי...)

• הוסף לסימניות
walla...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה