כללי האתר טס!!!!

• הוסף לסימניות
אגב למי שלא יודע גם האפשרות חיפוש עובדת כולל כל האותיות
CGI

• הוסף לסימניות
אחת שתיים שלוש, נסיון.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
חוויית גלישה אחרת לגמרי באתר.
ישר כוחכם.
זה הולך להגדל את כמות התגובות...

אהבתי את העריכה המהירה (לאחר שכבר התרגלתי ללחוץ עם קונטרול).

• הוסף לסימניות
היו פעמים שהתחלתי לכתוב תגובה אבל אמרתי, יאלה עד שיעלה... אין חידוש מיוחד בהודעה שלי, אז נמנעתי מלכתוב, ועכשיו אני מקוה שיהיו יותר...

• הוסף לסימניות
החיפוש עובד - זה העיקר

נכתב ע"י trew;492241:
אגב למי שלא יודע גם האפשרות חיפוש עובדת כולל כל האותיות
CGI

הבשורה הטובה ביותר שהחיפוש עובד בצורה נהדרת, עד היום כדי למצוא הודעה שלי זה היתה פרוצידורה ממש מסובכת.
(הייתי נכנס להודעות יוצאות, לוחץ על שם המשתמש המופיע בצד ימין של ההודעה, ומגיע לאופציה "מצא עוד הודעות שנכתבו על ידי צבי י" ואז מוצא את ההודעות המבוקשות.

כעת החיפוש עובד, ממש כמו שצריך.

ועכשיו זה ממש בדוק ומנוסה, אפשר להקליד הרבה ומהר...

יישר כח

• הוסף לסימניות
מה נעשה עם עוד כמה דקות ביום - - - - - ?

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
בום אלקולי

עובד מהר

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לכם שם. אתם ממש דואגים כל הזמן להשתדרג והתוצאה ניכרת!
האתר באמת טס מהר וכיף לגלוש בו עכשיו
(עד עכשיו התוכן היה המרתק עכשיו יש גם חוית טיסה..)

• הוסף לסימניות
ברור שטס ביום אחד 10 דפים!!!!
ועוד היד נטויה...
תודה גם על עד היום!

• הוסף לסימניות
תראו איזה התרגשות
10 דפים, באשכול אחד, תוך 12 שעות..
יישר כח! השדרוג באמת נהדר

אצלי בהודעות זה פעל הפוך...יותר לאט
למה? :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה