דרוש מידע הבוס מכריח להגיע לעבודה למחוסן שיש לו בבית חולה קורונה, זה תקין?

• הוסף לסימניות
, ובקשר לאתר היא פנתה למנהלים שם שחייבים לשנות דחוף
בתור אחד שעבדתי בעבר במוקד מישרד הבריאות עלי לא ישנו את זה
ואני רק רוצה להבהיר משהו
אותם נציגים של מישרדד הבריאות וביכלל נציגי שירות של חברות שונות צריך להבין שזה עובדים שמגיעים לעשות את העבודה ואין להם שום השפעה על כלום!!
כך שבתחילת כל יום הם מקבלי הנחיות ומבחינתם זה לאורל כל היום כך שעם הנחיות הישתנו מהיום להיום להם ביכלל לא יהיה מידע....
ויותר מזה הם גם מבולבלים כי כל שנייה יש הנחיות חדשות...
לי אישית קרה מקרה שנתת מידע כוזב ללקוח כי אותי אשית עידכנו בבוקרהנחייה אחרת....
ויותר מזה החוויה הכי גדולה שלפעמיים הלקוחות אומרים שמישרד הבריאות אמר כך וכך ואני אומרת שלא אז הלקוח אומר זה לא הגיוני כי הרגע אמרתם כך בטלויזיה וכו בזמן שלי אין מושג מה מיתחולל בחוץ.....
מאז אותו מקרה נהגדי אז בזמנו לעדכן שנכון לעכשיו הנחיה כך וכך וכו

• הוסף לסימניות
בתור אחד שעבדתי בעבר במוקד מישרד הבריאות עלי לא ישנו את זה
ואני רק רוצה להבהיר משהו
אותם נציגים של מישרדד הבריאות וביכלל נציגי שירות של חברות שונות צריך להבין שזה עובדים שמגיעים לעשות את העבודה ואין להם שום השפעה על כלום!!
כך שבתחילת כל יום הם מקבלי הנחיות ומבחינתם זה לאורל כל היום כך שעם הנחיות הישתנו מהיום להיום להם ביכלל לא יהיה מידע....
ויותר מזה הם גם מבולבלים כי כל שנייה יש הנחיות חדשות...
לי אישית קרה מקרה שנתת מידע כוזב ללקוח כי אותי אשית עידכנו בבוקרהנחייה אחרת....
ויותר מזה החוויה הכי גדולה שלפעמיים הלקוחות אומרים שמישרד הבריאות אמר כך וכך ואני אומרת שלא אז הלקוח אומר זה לא הגיוני כי הרגע אמרתם כך בטלויזיה וכו בזמן שלי אין מושג מה מיתחולל בחוץ.....
מאז אותו מקרה נהגדי אז בזמנו לעדכן שנכון לעכשיו הנחיה כך וכך וכו

למסגר ולתלות
זה כל ההנחיות מתחילתו ועד סופו של הקורונה
ברוך אלוקינו שהבדילנו מן התועים ונתן לנו רבנים
אצליהם ההנחיות היו מאוד ברורות כבר שנה וחצי אותם הנחיות

• הוסף לסימניות
למסגר ולתלות
זה כל ההנחיות מתחילתו ועד סופו של הקורונה
ברוך אלוקינו שהבדילנו מן התועים ונתן לנו רבנים
אצליהם ההנחיות היו מאוד ברורות כבר שנה וחצי אותם הנחיות
זה ברור...
אני צייתתי לפני הכל לפי הרבנים שלי
אבל פשוט היסברתי את ההתנהלות של המוקד

• הוסף לסימניות
וסתם קוריוז -
3 אצלנו נבדקו לפני שבוע ויצאו חיוביים.

היום!!! קיבלנו תשובה חיובית לנייד.
נראה לכם הגיוני?
הגיע ב - 3 הודעות נפרדות. על כל אחד. כך שזה לא טעות או משהו.
מישהו שם ישן בעמידה.

• הוסף לסימניות
וסתם קוריוז -
3 אצלנו נבדקו לפני שבוע ויצאו חיוביים.

היום!!! קיבלנו תשובה חיובית לנייד.
נראה לכם הגיוני?
הגיע ב - 3 הודעות נפרדות. על כל אחד. כך שזה לא טעות או משהו.
מישהו שם ישן בעמידה.
יש שם מחסור בכח אדם
כך זה שיש עומס
זה מצב בסדר
יש כאילו שקיבלו עידכון שהם חיובים ובתכלס במערכות של מישרד הבריות לא רשום כלום!!
ויש כאילו שלא רשומין שהן חיובים כי אין סיכרון בין הקופות חולים למישרד הבריאות

• הוסף לסימניות
למה לא לשאול רב
אם לפי ההלכה אתם חייבים בידוד אתם חייבים אפי' שאתם מפסידים כסף
אם לא אז למה שהבוס ישלם משהו שהוא לא חייב
הנושא לא היה מה לעשות בפועל, ואם שאלנו את הרב והוא אמר שצריך בידוד, והבוסית מחייבת לבוא? חוץ מזה גם הנושא של התשלום למה כ"כ ברור לשלם כשיש הנחיות והגיון להיות בבידוד, לא תמיד המילה רב היא תשובה לכל נושא...

• הוסף לסימניות
אז זהו שהתקשרתי למשרד הבריאות ואמרו לי חד משמעי להיכנס לבידוד, אמרתי להם שאני אחרי חיסון ובאתר כתוב שלא צריך, אמרה לי צודק באתר לא ברור הכללים, אבל ברור שאם ממשיכה להיות איתו בבית ולא מתבודדים אחד מהשני חייבת בידוד, ובקשר לאתר היא פנתה למנהלים שם שחייבים לשנות דחוף
בלבולי מח
אני מחוסן והבן שלי חיובי
והתקשרו אלי ואמרו לי שעדיף שאני יעשה בדיקה ולא יצא מהבית
אמרתי להם שאני יחליט מה עדיף בשבילי.....

(גילוי נאות: אני חושב שצריך להיות בדיקה ובידוד למחוסנים בדיוק כמו לא מחוסנים, אבל כל זמן שאין כזה הנחיה שלא יבלבלו את המח)

• הוסף לסימניות
אין מילה אחת על הבחנה כמה זמן עבר מחיסון אחרון, לגבי בידוד וכדו'? האם דין מי שהתחסן לפני חודש כמו מי שהתחסן לפני 8 חודשים?

• הוסף לסימניות
אגב איך אפשר לדעת אם ילד מעודכן במערכות כמחוייב בידוד?

• הוסף לסימניות
בלבולי מח
אני מחוסן והבן שלי חיובי
והתקשרו אלי ואמרו לי שעדיף שאני יעשה בדיקה ולא יצא מהבית
אמרתי להם שאני יחליט מה עדיף בשבילי.....

(גילוי נאות: אני חושב שצריך להיות בדיקה ובידוד למחוסנים בדיוק כמו לא מחוסנים, אבל כל זמן שאין כזה הנחיה שלא יבלבלו את המח)
אז אנחנו עושים בדיוק כמו מה שאתה חושב, כי יש לך חשיבה הגיונית, שאין הבדל בין מחוסן ללא....

• הוסף לסימניות
התקשרתי עוד פעם למשרד הבריאות והם אמרו לי כך: נכון הנוסח לא מספיק ברור, אבל הסיבה שקטין או זקן הם סיבה לבידוד הוא בגלל שאתה מחויב להמשיך להיות בקרבתם, זאת אומרת אם אתה ממשיך להיות איתם בדירה ולא מתבודד באופן מוחלט מהם, אפילו אם אתה מחוסן אתה חייב בבידוד, והסיבה שהם כתבו קטין או זקן זה בגלל שאדם רגיל אסור לו להיות ליד חולה קורונה הוא חייב בבידוד, אבל אם אנחנו לא מסוגלים במשפחה לבודד, כי יש לנו בית פצפון עם 8 ילדים, ברור שחייבים בבידוד

• הוסף לסימניות
התקשרתי עוד פעם למשרד הבריאות והם אמרו לי כך: נכון הנוסח לא מספיק ברור, אבל הסיבה שקטין או זקן הם סיבה לבידוד הוא בגלל שאתה מחויב להמשיך להיות בקרבתם, זאת אומרת אם אתה ממשיך להיות איתם בדירה ולא מתבודד באופן מוחלט מהם, אפילו אם אתה מחוסן אתה חייב בבידוד, והסיבה שהם כתבו קטין או זקן זה בגלל שאדם רגיל אסור לו להיות ליד חולה קורונה הוא חייב בבידוד, אבל אם אנחנו לא מסוגלים במשפחה לבודד, כי יש לנו בית פצפון עם 8 ילדים, ברור שחייבים בבידוד

אז אם הם חושבים שיש כמה אנשים שעדין לא מספיק מבולבלים מהכללים העכשוויים -
שיכתבו את הסיבות לכללים שלהם.

יכול לעזור להתבלבל עוד קצת.

תכל'ס לפי דבריהם - מחוסן / מחלים שיש לו במשפחה חולה מאומת חייב בידוד בזמן החולי של המאומת?
ויוצא ביחד עם החולה אחרי 10 ימים?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז אם הם חושבים שיש כמה אנשים שעדין לא מספיק מבולבלים מהכללים העכשוויים -
שיכתבו את הסיבות לכללים שלהם.

יכול לעזור להתבלבל עוד קצת.

תכל'ס לפי דבריהם - מחוסן / מחלים שיש לו במשפחה חולה מאומת חייב בידוד בזמן החולי של המאומת?
ויוצא ביחד עם החולה אחרי 10 ימים?
אם הוא לא מבודד ממנו, כן

• הוסף לסימניות
נשמע לכם תקין?? משרד הבריאות משום מה לא מצריך בידוד, וזה הזוי כי יש ים מחוסנים שנדבקו עכשיו, ומשרד הבריאות מסביר שפג תקפו של החיסון השני, מה עושים עם זה?

לדעתי בימינו צריך ללכת לפי ההיגיון ולא לפי כללי משרד הבריאות המשונים והמשתנים והלא מוחלטים. לדוגמא - יש לנו מאומתים בבית ויש כאן די הרבה עם תסמינים. המתחם היחיד לבדיקות קורונה נמצאת במרחק מאיתנו, לא מציאותי ללכת ברגל, ודאי לא כשחולים. קופת חולים לא קיבלו אישורים הפעם לבדוק בבתים.. שאלנו במשרד הבריאות איך אמורים להגיע לבדיקות בלי רכב. ואמרו לנו שלבדיקות אפשר ליסוע בתחבורה ציבורית! אפילו עם תסמינים?? כן!! הזוי!!

• הוסף לסימניות
לדעתי בימינו צריך ללכת לפי ההיגיון ולא לפי כללי משרד הבריאות המשונים והמשתנים והלא מוחלטים. לדוגמא - יש לנו מאומתים בבית ויש כאן די הרבה עם תסמינים. המתחם היחיד לבדיקות קורונה נמצאת במרחק מאיתנו, לא מציאותי ללכת ברגל, ודאי לא כשחולים. קופת חולים לא קיבלו אישורים הפעם לבדוק בבתים.. שאלנו במשרד הבריאות איך אמורים להגיע לבדיקות בלי רכב. ואמרו לנו שלבדיקות אפשר ליסוע בתחבורה ציבורית! אפילו עם תסמינים?? כן!! הזוי!!
נכון, אחרת זה לטמון את הראש בחול...הם מכילים מתים, אנחנו פחות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה