כללי הבו לי עצה!!!

• הוסף לסימניות
דווקא לא!
ב"ה!!!
בעבר התעצבנתי- היום אני לא לוקחת אישי ומתייסת לזה כאל שעשוע!

הכלל שלי הוא: אם אתה מרגיש מספיק שלם ובטוח בעצמך- העומד מולך חש זאת!!!
וזה תקף בכל המישורים!!!

• הוסף לסימניות
למה מרי נפש?
נהנים מכל רגע...

העיקר לקחת הכל בקריצה......

קבצים מצורפים

• 20.jpg
    KB 59.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
וזה כל הקונץ - - - ;)

• הוסף לסימניות
איזה קונץ?

• הוסף לסימניות
תבקר קצת יותר בפורום איור וציור - - -

קבצים מצורפים

• %F7%E5%F0%F6%E9%20%F2%F0%E9%EF%20%F9%EC%20%F8%E2%F2.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מה לעשות ואני לא מבין בציור - - -
(כאילו שבגרפיקה אני כן מבין)

• הוסף לסימניות
בשביל לעודד שם את החברה, שלא ירדמו - - -

ואם אתה תבין בציור כמו שאתה מבין בגרפיקה, אנחנו (כלומר -הם) מסודרים - - -

• הוסף לסימניות
בהחלט. כשהיינו כאן היינו רואים את תגובותיך שהועילו מאוד. כעת זה חסר ובאמת רדום ומשעמם שם למדי...

• הוסף לסימניות
יש לי הרגשה, אולי אני טועה, שזה הולך להיות גם הסוף עם 'המביט' וחבריו לגבי הצילום.

אני אישית דווקא הצבעתי בעד פורום צילום, למה לא? מי שרוצה אני לא יפריע, אבל זוהי דעתי - - -

• הוסף לסימניות
כמו עם עולם הטיפוגרפיה ז"ל...:(

• הוסף לסימניות
כהמשך לעצתכם בנושא, דיברתי עם הבוס שלי, אמרתי לו שהמצב לא יוכל להמשך כך.
הוא אמר שהוא מבין אותי, אבל אין לו הרבה מה לעשות, כי הבית דפוס עובד בשיטה של מהרגע לרגע. הוא יפצה אותי על הפסדים (מטפלת וכד').
אז פשוט אני אעשה את עצתכם השניה, אני מתחילה לחפש עבודה חדשה!! למרות שזה לא קל, אבל אין ברירה.

• הוסף לסימניות
המון הצלחה!
תתפללי שיהיה לך סיעתא דשמיא ותמצאי מקום טוב מכל הבחינות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדן;65111:
כהמשך לעצתכם בנושא, דיברתי עם הבוס שלי, אמרתי לו שהמצב לא יוכל להמשך כך.
הוא אמר שהוא מבין אותי, אבל אין לו הרבה מה לעשות, כי הבית דפוס עובד בשיטה של מהרגע לרגע.

אם המצב משתנה מרגע לרגע, איך הוא יודע בבוקר שלא יהי' עבודה היום?
אין לו מעט בטחון שבעז"ה יהי' הרבה הרבה עבודה?:)

• הוסף לסימניות
הצלחה רבה. ולעמוד על הזכויות שלך!
(אמנם מדינת ישראל הוא ממדינות עולם השלישי, בכל זאת...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה