- הוסף לסימניות
כן, כי את הקוד ב#0000#* אפשר לשנות בתצוגהרק לא הבנתי: א. זה אומר שזה באמת 721 ? זאת אומרת הקוד שמביא את הדגם האמיתי הוא #0010#* ?
אבל הקוד #0010#* או שאי אפשר או שלא חושבים על זה
כן, כי את הקוד ב#0000#* אפשר לשנות בתצוגהרק לא הבנתי: א. זה אומר שזה באמת 721 ? זאת אומרת הקוד שמביא את הדגם האמיתי הוא #0010#* ?
האמיתי זה ב#0010#* וגם את זה אפשר לשנות ל722 וה721 אין לו את האנטנות של דור 3 שזה פלאפון ורמי לויבדקתי וגם אצלי זה כך.
רק לא הבנתי: א. זה אומר שזה באמת 721 ? זאת אומרת הקוד שמביא את הדגם האמיתי הוא #0010#* ?
ב. הדגם היותר מוצלח הוא 722 או 721 ?
רק צריך פריצה חד פעמית מכניסים את הסים ואם זה נחסם מתקשרים לחברה ואומרים שהכניסו את זה בטעות לפלאפון לא כשר ועכשיו זה בפלאפון כשר וצריך להקריא להם אי מי אי כשר ואז הם פותחים אבל זה יכול להחסם אחרי תקופה ואז עולה סים חדשועל סים כשר של גולן זה יעבוד טוב?
רק אם חברות שתומכות בפרוץמזה אומר? שלא עובד עם סים כשר?
צודק זה הקישור https://mitmachim.top/category/53/שינוי-וצריבת-קבצי-מערכת-וקושחההקישור לא נכון.
יש מטענים מהירים שמטעינים 100% תוך כחצי שעה, ורוב הסמארטפונים החדשים מגיעים עם סוללות בעלות קיבולת ענקית, יש טלפונים שיכולים להחזיק מעמד שבוע שלם ללא טעינה.אני חושבת שיש לך טעות.
סמארטפון לא הרבה יותר טוב.
משיחה שערכתי עם בעל חנות פלאפונים. הוא אומר שאפילו ממוצע התיקונים בסמארטפון גבוה יותר.
צריך להטעין את הפלאפון מלא זמן ואורך חיי הסוללה הוא יחסי.
מסקנא:
אין מכשירים כשרים נורמליים
יש כל מיני מאכע'רים שהשתלטו על השם של נוקיה ("מותג מדבקה") ומציעים במחירים מפולפלים מכשירים סיניים דפוקים עם תוכנה מעצבנת, או עודפים שחברת שיאומי לא הצליחה להפטר מהם עם תוכנה עוד יותר מעצבנת (ויש כאלה שיחלקו עלי בנקודה הזו).
פותח השרשור פתח נקודה שנוגעת לכ"כ הרבה אנשים ללא מענה,
ומי שאומר שגם הסמארטפונים אותו הדבר, כנראה לא מכיר את המציאות מספיק (ע"ע אסון מירון שרק הם עבדו שם),
אני רואה אצל כל מי שבסביבתי הקרובה שיש לו סמרטפון, אין בכלל מה להשוות.
יעידו על כך בעלי המכשירים הכפולים כשר+מוכשר, עם מה הם מעדיפים לדבר...
הגיע הזמן לפתרון הולם לציבור ענק שסובל בשקט!!
אני אישית לא ממליץ להיות שפן נסיון של כל פלאפון חדש שיוצא בפרט לא בכל המכשירים החדשים הסינים שלרוב לא שוים את האריזה שלהם וזה שסאמוויקס משווקים את זה זה לא אומר שום דבר גם את כל הנגנים שלהם הם לא מייצרים הם רק מכינים גרסה לזה וזהו ולכן המדד שלי זה או חברה אמינה כמו סמסונג או נוקיה שאין כמעט כשרים כאלה היום או פלאפון שהוכיח את עצמו מעל שנה וחצי והMTK1 נמצא כבר כמעט 3 שנים אז לכן הרוב ממליצים עליובהמשך לאשכול, מישהו מכיר את המכשיר הזה? (יחסית חדש, של סאמוויקס [חברה מוכרת כמה שנים בנגנים ורמקולים], J5).
צפה בקובץ המצורף 895695
מה הבעיה של השיאומי ?לי יש שיאומי וזה טלפון מזעזע אפילו לא לנסות!!!
נראה לי מוזר, כי אני משתמש בחודשיים האחרונות עם השיאומי הכשר (מקורי) והבטריה היא הכי חזק שאני מכיר, מחזיק לי יומיים ! גם עוצמת השמע היא חזקה ביותר, הבעיה היחידה היא שלפעמים מתנתק לי בתחילת השיחה.גרוע ביותר!!!!!
מתחמם בתוך רגע ברמה שא"א לדבר!!!
גם הבטריה שלו נגמרת נורא מהר ואין קליטה בשום מקום
בקיצור זה טלפון מזעזע!!
אני מעוניינת למכור יאנג 2, עם מצלמה ונגן. עובד מצוין אני ממש אוהבת אותו אבל אני לא רוצה טאצ' השקע טעינה תקול (צריך להחליף אותו)מצטרף: מכשיר מצוין וממכר אגב אשמח אם למשהו למכור לי אפי' יד 2
לי אישית הטלפון ממש לא טוב ואני לא ממליצה עליו לאף אחד...נראה לי מוזר, כי אני משתמש בחודשיים האחרונות עם השיאומי הכשר (מקורי) והבטריה היא הכי חזק שאני מכיר, מחזיק לי יומיים ! גם עוצמת השמע היא חזקה ביותר, הבעיה היחידה היא שלפעמים מתנתק לי בתחילת השיחה.
אתה בטח מתכווין לתומך כשרלי אישית הטלפון ממש לא טוב ואני לא ממליצה עליו לאף אחד...
גם בעניין השמע זה או שהשמע על הרמה הכי נמוכה ואז בקושי ששומעים או שהשמע רק רמה אחת מעל וכבר כל השכונה שומעת...
וגם יש אפשרות של לפרוץ את המכשיר ולהוסיף שם אפליקציות של מייל ונראה לי שאפילו גם יוטיוב אז טלפון לילד זה בהחלט לא מומלץ...
כשר או מוכשר אני מעוניין בכשראני מעוניינת למכור יאנג 2, עם מצלמה ונגן. עובד מצוין אני ממש אוהבת אותו אבל אני לא רוצה טאצ' השקע טעינה תקול (צריך להחליף אותו)
מצלמה ונגן וכשר לא עובדים ביחד.כשר או מוכשר אני מעוניין בכשר
לכן שאלתי אני יודע שבשלב מסויים הפלאפונים הראשונים הכשרים של נוקיה סי2 שהיו בהם מצלמותמצלמה ונגן וכשר לא עובדים ביחד.
סביר יותר שלא ידעת שהם תומך כשר.אני יודע שבשלב מסויים הפלאפונים הראשונים הכשרים של נוקיה סי2 שהיו בהם מצלמות
יתכןסביר יותר שלא ידעת שהם תומך כשר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים