דרוש מידע הבו עיצה! אני ממש מיואש - טלפון נייד איכותי

• הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול, מישהו מכיר את המכשיר הזה? (יחסית חדש, של סאמוויקס [חברה מוכרת כמה שנים בנגנים ורמקולים], J5).
1622031670142.png

• הוסף לסימניות
בדקתי וגם אצלי זה כך.
רק לא הבנתי: א. זה אומר שזה באמת 721 ? זאת אומרת הקוד שמביא את הדגם האמיתי הוא #0010#* ?
ב. הדגם היותר מוצלח הוא 722 או 721 ?
האמיתי זה ב#0010#* וגם את זה אפשר לשנות ל722 וה721 אין לו את האנטנות של דור 3 שזה פלאפון ורמי לוי
ועל סים כשר של גולן זה יעבוד טוב?
רק צריך פריצה חד פעמית מכניסים את הסים ואם זה נחסם מתקשרים לחברה ואומרים שהכניסו את זה בטעות לפלאפון לא כשר ועכשיו זה בפלאפון כשר וצריך להקריא להם אי מי אי כשר ואז הם פותחים אבל זה יכול להחסם אחרי תקופה ואז עולה סים חדש
מזה אומר? שלא עובד עם סים כשר?
רק אם חברות שתומכות בפרוץ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שיש לך טעות.
סמארטפון לא הרבה יותר טוב.
משיחה שערכתי עם בעל חנות פלאפונים. הוא אומר שאפילו ממוצע התיקונים בסמארטפון גבוה יותר.
צריך להטעין את הפלאפון מלא זמן ואורך חיי הסוללה הוא יחסי.
יש מטענים מהירים שמטעינים 100% תוך כחצי שעה, ורוב הסמארטפונים החדשים מגיעים עם סוללות בעלות קיבולת ענקית, יש טלפונים שיכולים להחזיק מעמד שבוע שלם ללא טעינה.

מבין שיש לכם עניין "להרחיק את האדם מן העבירה",
אבל כבר למדונו חז"ל (ספרא ויקרא כ' כ"ו): "ר' אלעזר בן עזריה אומר מנין שלא יאמר אדם 'אי אפשי ללבוש שעטנז, אי אפשי לאכול בשר חזיר'... אבל (אלא) 'אפשי ומה אעשה ואבי שבשמים גזר עלי כך'? תלמוד לומר 'ואבדיל אתכם מן העמים להיות לי'- נמצא פורש מן העבירה ומקבל עליו עול מלכות שמים.

• הוסף לסימניות
מסקנא:
אין מכשירים כשרים נורמליים

יש כל מיני מאכע'רים שהשתלטו על השם של נוקיה ("מותג מדבקה") ומציעים במחירים מפולפלים מכשירים סיניים דפוקים עם תוכנה מעצבנת, או עודפים שחברת שיאומי לא הצליחה להפטר מהם עם תוכנה עוד יותר מעצבנת (ויש כאלה שיחלקו עלי בנקודה הזו).

פותח השרשור פתח נקודה שנוגעת לכ"כ הרבה אנשים ללא מענה,
ומי שאומר שגם הסמארטפונים אותו הדבר, כנראה לא מכיר את המציאות מספיק (ע"ע אסון מירון שרק הם עבדו שם),
אני רואה אצל כל מי שבסביבתי הקרובה שיש לו סמרטפון, אין בכלל מה להשוות.
יעידו על כך בעלי המכשירים הכפולים כשר+מוכשר, עם מה הם מעדיפים לדבר...

הגיע הזמן לפתרון הולם לציבור ענק שסובל בשקט!!

ממש ממש לא נכון.
אני הייתי במירון אז וזה היה קשור לאיזה חברה כל פלאפון היה.
בהתחלה שקרס ממש לכולם ניסיתי לפנות לכאלה עם סמארטפונים מתוך הרגשה ש"המכשיר הגדול והחכם הזה" יעבוד יותר טוב. (לברר על קרובים שלי שהיו שם)
גורנישט.
אחרי כמה זמן שלי חזר לחיים ושלהם עדיין לא.
לי יש כשר וכאלה עם סמארטפונים בקשו ממני שיחות. (פרטנר אגב למי שמברר...)
וגם לפותח האשכול יכול להיות שחלק מהבעיה זה החברה. (רק מה שקשור לקליטה)
אולי כדאי לנסות לברר אצל שכנים וכו איזה חברה יש להם ואיך הקליטה.
בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בהמשך לאשכול, מישהו מכיר את המכשיר הזה? (יחסית חדש, של סאמוויקס [חברה מוכרת כמה שנים בנגנים ורמקולים], J5).
צפה בקובץ המצורף 895695
אני אישית לא ממליץ להיות שפן נסיון של כל פלאפון חדש שיוצא בפרט לא בכל המכשירים החדשים הסינים שלרוב לא שוים את האריזה שלהם וזה שסאמוויקס משווקים את זה זה לא אומר שום דבר גם את כל הנגנים שלהם הם לא מייצרים הם רק מכינים גרסה לזה וזהו ולכן המדד שלי זה או חברה אמינה כמו סמסונג או נוקיה שאין כמעט כשרים כאלה היום או פלאפון שהוכיח את עצמו מעל שנה וחצי והMTK1 נמצא כבר כמעט 3 שנים אז לכן הרוב ממליצים עליו

• הוסף לסימניות
גרוע ביותר!!!!!
מתחמם בתוך רגע ברמה שא"א לדבר!!!
גם הבטריה שלו נגמרת נורא מהר ואין קליטה בשום מקום
בקיצור זה טלפון מזעזע!!
נראה לי מוזר, כי אני משתמש בחודשיים האחרונות עם השיאומי הכשר (מקורי) והבטריה היא הכי חזק שאני מכיר, מחזיק לי יומיים ! גם עוצמת השמע היא חזקה ביותר, הבעיה היחידה היא שלפעמים מתנתק לי בתחילת השיחה.

• הוסף לסימניות
מצטרף: מכשיר מצוין וממכר אגב אשמח אם למשהו למכור לי אפי' יד 2
אני מעוניינת למכור יאנג 2, עם מצלמה ונגן. עובד מצוין אני ממש אוהבת אותו אבל אני לא רוצה טאצ' השקע טעינה תקול (צריך להחליף אותו)

• הוסף לסימניות
נראה לי מוזר, כי אני משתמש בחודשיים האחרונות עם השיאומי הכשר (מקורי) והבטריה היא הכי חזק שאני מכיר, מחזיק לי יומיים ! גם עוצמת השמע היא חזקה ביותר, הבעיה היחידה היא שלפעמים מתנתק לי בתחילת השיחה.
לי אישית הטלפון ממש לא טוב ואני לא ממליצה עליו לאף אחד...
גם בעניין השמע זה או שהשמע על הרמה הכי נמוכה ואז בקושי ששומעים או שהשמע רק רמה אחת מעל וכבר כל השכונה שומעת...
וגם יש אפשרות של לפרוץ את המכשיר ולהוסיף שם אפליקציות של מייל ונראה לי שאפילו גם יוטיוב אז טלפון לילד זה בהחלט לא מומלץ...

• הוסף לסימניות
לי אישית הטלפון ממש לא טוב ואני לא ממליצה עליו לאף אחד...
גם בעניין השמע זה או שהשמע על הרמה הכי נמוכה ואז בקושי ששומעים או שהשמע רק רמה אחת מעל וכבר כל השכונה שומעת...
וגם יש אפשרות של לפרוץ את המכשיר ולהוסיף שם אפליקציות של מייל ונראה לי שאפילו גם יוטיוב אז טלפון לילד זה בהחלט לא מומלץ...
אתה בטח מתכווין לתומך כשר
כי כשר אורגינאל מקורי (יבואן רשמי) אין דרך לפרוץ והוא איכותי ממש (ממה ששמעתי)

• הוסף לסימניות
לי אישית אין תומך אבל הגיוני שהוא לא המקורי...
אבל בעניין השמע זה ככה לכולם!
מבירור מקיף בעניין....

• הוסף לסימניות
כמה תרצה לשלם על C2 כשר מקורי תואם כל החברות תקין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה