מים צלולים
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
זה בסדר.טוב, סליחה
כרשמתי את זה לקחתי בחשבון תשובות כמו שלך...
אבל יש יהודים שנמצאים פה גם כדי לעזור....
נערך לאחרונה ב:
זה בסדר.טוב, סליחה
דומה משהו ל-C2?השני נוקיה 225 אומנם גרסה כשרה. הבטריה מעולה.
אני ראיתי את ה-215, יותר דומה ל-3310.דומה משהו ל-C2?
אני מתעניין על המכשיר.
ומי שאומר שגם הסמארטפונים אותו הדבר, כנראה לא מכיר את המציאות מספיק (ע"ע אסון מירון שרק הם עבדו שם)
הגיע הזמן לפתרון הולם לציבור ענק שסובל בשקט!!
לא הגיוני בעליל. שמעת על המושג אנטנה?ומי שאומר שגם הסמארטפונים אותו הדבר, כנראה לא מכיר את המציאות מספיק (ע"ע אסון מירון שרק הם עבדו שם),
איפה קונים וכמה עולה מה זה סוללה גרמנית חזקה?נוקיה 3310
עם הסוללה הגרמנית החזקה
בהחלט מספק ברמה מצוינת
מצטרפת.מה עם G10?
יש לי ואני מאד מרוצה.
זה מכשיר ממש חזק.
ברזל.
בקשר לקליטה, זה לא קשור לחברת סוללר?
אצלי למשל פרטנר יש להם קליטה מצוינת וסלקום על הפנים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים