דרוש מידע הבו עיצה! אני ממש מיואש - טלפון נייד איכותי

• הוסף לסימניות
קשה לי נורא!
אני משתמש הרבה בז'קט קצר לצורך עיסוקי
הייתי משתמש בז'קט בגיר במשך שנים
אחרי שהוא נהרס אין לי מנוח
קניתי את הז'קטים הכי יקרים שהמליצו כאן!
ושום כלום!
אני כל היום מתוסכל ועצבני ומרגיש שהז'קט בא לכפר לי על העוונות
זה ממש ממש מקשה עלי
אני עומד ממש כפסע מלקנות ז'קט שעטנז כי אני מרגיש שממש אין ברירה
אני מבין שהיום לא משקיעים באיכות של הז'קטים הכשרים אלא רק בכלאיים.
שתבינו שכשצריך ז'קט נורמלי לפגישה הכסף לא מהווה שיקול אך מה שלא עשיתי אני מרגיש כאילו יש לי איזה אויב ביד במקום הבגיר שהיה ידיד שלי
אין לי צורך בשעטנז אך יש לי צורך קריטי בפגישות עסקים כן סך הכל פגישות
מה כבר ביקשתי?
ואם אין ז'קט אחר שהוא לא שעטנז אז אולי אין ברירה?
אני ממש מרגיש שליכא דרכא אחרינא
לא הז'קט מכפר על העוונות,
אלא המפעל שמתעקש לייצר לא רק ז'קט בלי שעטנז, אלא גם מהבד הכי דפוק שיש...

• הוסף לסימניות
דוקא אני חושבת שיש מי שמשקיע עבור ציבור אנ"ש ומביא טלפונים טובים ואיכותיים.
לדוגמא K35. חזק מסיבי ואיכותי. מי שמייצר אותו בא מהציבור החרדי ומקשיב לצרכיו.
@ישראל ר. יוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
מה עם הmtk פלוס החדש שמפרסמים עכשיו, מישהו התנסה?
ועוד שאלה מה דעתכם: mtk1 או נוקיה כשר 215

• הוסף לסימניות
קניתי 3! כאלה לא עזר
נהרס ממש מהר והקליטה היתה דפוקה וכן הבלוטס שבקושי קלט
שמעתי פעם ממוכר בחנות פלאפונים שהבעיה בנוקיה C2 שאין לו מספיק קליטה, זה בגלל שיש 2 דגמים של המכשיר, הדגם הנפוץ ביותר זה דגם 722 שהוא באמת יש לו בעיה בקליטה אבל דגם 721 הוא מכשיר ממש טוב עם קליטה מצוינת

• הוסף לסימניות
בגדול המכשירים הכי טובים שהסתובבו בשוק של הפלאפונים בשנים האחרונות זה נוקיה C2, נוקיה 208, גלקסי יאנג
משתלם לקנות את המכשירים האלו גם במצב מחודש, הם טובים בהרבה מהמכשירים החדשים שיש היום בשוק

• הוסף לסימניות
בגדול המכשירים הכי טובים שהסתובבו בשוק של הפלאפונים בשנים האחרונות זה נוקיה C2, נוקיה 208, גלקסי יאנג
משתלם לקנות את המכשירים האלו גם במצב מחודש, הם טובים בהרבה מהמכשירים החדשים שיש היום בשוק
לגמרי
סמסונג ונוקיה

• הוסף לסימניות
מה עם G10?
יש לי ואני מאד מרוצה.
זה מכשיר ממש חזק.
ברזל.
בקשר לקליטה, זה לא קשור לחברת סוללר?
אצלי למשל פרטנר יש להם קליטה מצוינת וסלקום על הפנים.
מצטרפת.
קצת פרימיטיבי מבחינת הפונקציות (אין אפשרות למנגינות שונות וכד') אבל איכות ושמע - פצצה!
מכשיר דור 2 בלבד, ללא תמיכה ברמי לוי ופלאפון.
ובנוסף בזמן עומס על הרשת (קורונה, בחירות וכל מרעין בישין) יהיה קשה יותר להוציא שיחה.

• הוסף לסימניות
מזדהה עם כל מילה..
לגופו של ענין, אני הזמנתי מחו"ל 3 נוקיה c2 ואחד מהם עובד מצוין.. סים של סלכלום.. ויש קליטה מצוינת.. הלוואי שימצאו פתרון..
ברור שהסמארטפונים זה לא! הפתרון..

• הוסף לסימניות
ראיתי אצל גיסי איזה מכשיר שנקרא XLU... ולא זוכר את ההמשך או XUL משהו כזה
אבל הוא אמר שיש לו קליטה טובה מאד שמע חזק משיבון כמו מזכירה אלקטרונית (כלומר שמישהו משאיר הודעה ובאמצע ההודעה שלו אני יכול לענות לשיחה או לשמוע את ההודעה שהוא משאיר תוך כדי)
מכירים ?
מה איתו ? איך הוא ?

• הוסף לסימניות
לי אישית יש מכשיר נוקיה 280 תומך כשר מעולה מעולה איכות שמע מצוינת חזק לא עש לי אף פעם בעיות ואני אחר שהמכשירם נופיל לי נרטבים. והוא שרד את זה יופי!! מה שבטוח שמגן חובה.. תנסה את ה280 הוא מעולה מעולה

• הוסף לסימניות
קשה לי נורא!
אני משתמש הרבה בז'קט קצר לצורך עיסוקי
הייתי משתמש בז'קט בגיר במשך שנים
אחרי שהוא נהרס אין לי מנוח
קניתי את הז'קטים הכי יקרים שהמליצו כאן!
ושום כלום!
אני כל היום מתוסכל ועצבני ומרגיש שהז'קט בא לכפר לי על העוונות
זה ממש ממש מקשה עלי
אני עומד ממש כפסע מלקנות ז'קט שעטנז כי אני מרגיש שממש אין ברירה
אני מבין שהיום לא משקיעים באיכות של הז'קטים הכשרים אלא רק בכלאיים.
שתבינו שכשצריך ז'קט נורמלי לפגישה הכסף לא מהווה שיקול אך מה שלא עשיתי אני מרגיש כאילו יש לי איזה אויב ביד במקום הבגיר שהיה ידיד שלי
אין לי צורך בשעטנז אך יש לי צורך קריטי בפגישות עסקים כן סך הכל פגישות
מה כבר ביקשתי?
ואם אין ז'קט אחר שהוא לא שעטנז אז אולי אין ברירה?
אני ממש מרגיש שליכא דרכא אחרינא
אוקי אז הקצנת את זה.
עכשיו מה?
אתה באמת חושב שמכשיר מתקדם - סמארטפון (עם סינון כמובן של הדרן עסקן נתיב וכו') שווה לאיסור דאורייתא של שעטנז?
אלא מה?
חכמים הורונו להיזהר ולהתרחק כמה שיותר מהאינטרנט לצורותיו
נו ואיפה כתבת שורות פניני חכמה אלה?
לא באינטרנט?
מה באמת בסוף קנית שעטנז??
אהה אז זה לא כמו שעטנז?
כי כשזה לצורך וכו' התירו בזהירות וכו'?
הבנתי.
עכשיו השאלה שלי היתה האם לצורך שיחות והתנהלות תקינה כדאי גם או שיש פיתרון אחר?
עכשיו אתה יותר מבין את הספק/דילמה/תחושה?
מקוה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כאילו
אתה באמת חושב שמכשיר מתקדם - סמארטפון (עם סינון כמובן של הדרן עסקן נתיב וכו') שווה לאיסור דאורייתא של
הרבה יותר גרוע. ג"ע ע"ז ושאר מרעין בישין שעדיף שישארו במחשב של העבודה (כן, זה עם הסינון) מאשר להיות מחובר לזה כל היום (כמה פעמים ביום אתה בודק בפלאפון אם קיבלת שיחות? תכפיל את זה ב: מייל, ואצאפ, רשתות חברתיות וכו'...)

איפה זה כתוב?...
ועשית ככל אשר יורוך

• הוסף לסימניות
כ
כאילו

הרבה יותר גרוע. ג"ע ע"ז ושאר מרעין בישין שעדיף שישארו במחשב של העבודה (כן, זה עם הסינון) מאשר להיות מחובר לזה כל היום (כמה פעמים ביום אתה בודק בפלאפון אם קיבלת שיחות? תכפיל את זה ב: מייל, ואצאפ, רשתות חברתיות וכו'...)

ועשית ככל אשר יורוך
כנראה זה לא היה ברור מספיק
חלילה לי מלזלזל כהוא זה בעניין הנ''ל שאסור הרבנים
רק הסברתי למה ההקבלה אינה במקומה...
ואגב נראה לי שסמארטפון עם סינון טוב פחות אמור להיות בו מה שתיארת
ואולי אני טועה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ראיתי אצל גיסי איזה מכשיר שנקרא XLU... ולא זוכר את ההמשך או XUL משהו כזה
אבל הוא אמר שיש לו קליטה טובה מאד שמע חזק משיבון כמו מזכירה אלקטרונית (כלומר שמישהו משאיר הודעה ובאמצע ההודעה שלו אני יכול לענות לשיחה או לשמוע את ההודעה שהוא משאיר תוך כדי)
מכירים ?
מה איתו ? איך הוא ?
התכוונתי לזה
1621975579232.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה