נכתב ע"י park;1353263:אני לא בטוח שרשלנות, כי אי אפשר כל בן אדם נעדר לחשוש חטיפה אא"כ יש איזה קצה חוט כזה. במקרה של הנערים לא היה קצה חוט אלא חבל שלם שלא נתפס, שיחת טלפון בו הוא מודיע על חטיפה.
נכתב ע"י יוסניו;1353284:מצד שני כל עוד הערבים לא מדברים כלום על חטיפה שיש להם מישהו ביד
גם קשה להגיד שמדובר בחטיפה
נחשון ווקסמן היה בכפר ליד ירושלים ממשנכתב ע"י יונה יונה;1353286:בכלל לא הזוי,
חטיפה באזור הזה זה דבר כמעט לא מתקבל על הדעת.
(לאיפה יחטפו אותו? לאבו גוש?)
ויכולות להיות הרבה סיבות להיעדרות, כמו פציעה/תעיה/הרדמות
וכו שרק אחרי שהן נשללות מתחילים להעלות כיוונים נוספים.
וזה עורך זמן.
נכתב ע"י יונה יונה;1353286:בכלל לא הזוי,
חטיפה באזור הזה זה דבר כמעט לא מתקבל על הדעת.
(לאיפה יחטפו אותו? לאבו גוש?)
ויכולות להיות הרבה סיבות להיעדרות, כמו פציעה/תעיה/הרדמות
וכו שרק אחרי שהן נשללות מתחילים להעלות כיוונים נוספים.
וזה עורך זמן.
נכתב ע"י פלאפון;1353292:לכו תדעו אם זה לא קשור לרצח הנער הערבי.....
(התנקלות של בני המשפחה וכו'...)
נכתב ע"י יוסניו;1353293:נחשון ווקסברג היה בכפר ליד ירשולים ממש
נכתב ע"י park;1353295:לא צריך לחכות להודעה מהצד השני, אבל כן מחפשים סימני התגוששות, בגד קרוע, סימני גרירה, דם וכו'. אחרת הסבירות היא להתייבשות או עקיצה של נחש, או אפי' סתם נאבד או חזר לעיר ולא הודיע.
בכ"א אני מאמין שיש להם איזה פרק זמן שמחפשים, ולאחריו אם אין שום סימן אכן הולכים לכיוונים האחרים כמו חטיפה וכו'.
נכון תקנתינכתב ע"י כוס קולה;1353300:האם הכוונה לנחשון וקסמן?
נכתב ע"י יוסניו;1353301:רק קצת חיזוק
יש הרבה מאתנו שעוד זוכרים הסיפור של הילדה שרל פלדמן בארה"ב שנעלמה ל-4 3 ימים
ולא היה קצה חוט, ואחרי זה מצאו אותה ביער בריאה ושלימה
כמה שזכור לי מדובר בשורי פלדמןנכתב ע"י פלאפון;1353306:גם פה האם הכוונה לשורי פלמן??
נכתב ע"י kinly;1353214:בועז גולן עורך חדשות 0404 בראיון: "החיפושים אחר תלמיד הישיבה בירושלים נמשכים, מקווים שהוא לא נחטף, אך אנחנו רואים התעלמות בכלי התקשורת הכללית בגלל שמדובר בבחור חרדי, מדובר ביחס מחפיר - פשוט בושה, לאחר שמחיתי על הנושא - עיתונאים התקשרו ואמרו לי שאני צודק, ציפיתי לראות את תמונת הנעדר בעיתונים הכלליים אבל לצערי זה לא קרה,".
אם בארזים (העיתונים החרדים) נפלה שלהבת מה יאמרו איזובי הקיר (העיתונים החילוניים)?לצערי רואים הבדל מבחינת סיקור תקשורתי בין נעדר חרדי לנעדרים מהמגזר הכללי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים