הבחור אהרון סופר

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח שרשלנות, כי אי אפשר כל בן אדם נעדר לחשוש חטיפה אא"כ יש איזה קצה חוט כזה. במקרה של הנערים לא היה קצה חוט אלא חבל שלם שלא נתפס, שיחת טלפון בו הוא מודיע על חטיפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1353263:
אני לא בטוח שרשלנות, כי אי אפשר כל בן אדם נעדר לחשוש חטיפה אא"כ יש איזה קצה חוט כזה. במקרה של הנערים לא היה קצה חוט אלא חבל שלם שלא נתפס, שיחת טלפון בו הוא מודיע על חטיפה.

במצב של היום הדבר הראשון שאמור לעלות בראש זה חטיפה, ומניסיון כששמעתי מזה במוצאי שבת מיד אמרתי לחבריי אולי זאת חטיפה, אז שהמשטרה לא תחשוב על כזה כיוון זה הזוי.

• הוסף לסימניות
יכול להיות גם מנהרה, לא?

כמו שיש מנהרות בעזה, כך יכול להיות מנהרות בתוך ישראל במיוחד באיזורים ערביים.

• הוסף לסימניות
מצד שני כל עוד הערבים לא מדברים כלום על חטיפה שיש להם מישהו ביד
גם קשה להגיד שמדובר בחטיפה

• הוסף לסימניות
בכלל לא הזוי,
חטיפה באזור הזה זה דבר כמעט לא מתקבל על הדעת.
(לאיפה יחטפו אותו? לאבו גוש?)

ויכולות להיות הרבה סיבות להיעדרות, כמו פציעה/תעיה/הרדמות
וכו שרק אחרי שהן נשללות מתחילים להעלות כיוונים נוספים.
וזה עורך זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1353284:
מצד שני כל עוד הערבים לא מדברים כלום על חטיפה שיש להם מישהו ביד
גם קשה להגיד שמדובר בחטיפה

להזכירכם שגם בחטיפת שלושת הנערים אף אחד לא לקח אחריות על החטיפה עד לפני כמה ימים,

• הוסף לסימניות
לכו תדעו אם זה לא קשור לרצח הנער הערבי.....
(התנקלות של בני המשפחה וכו'...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1353286:
בכלל לא הזוי,

וזה עורך זמן.
נחשון ווקסמן היה בכפר ליד ירושלים ממש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1353286:
בכלל לא הזוי,

וזה עורך זמן.

כנראה שאני קצת יותר מבוגר ממך, אבל כל החטיפות ואני אומר כל הכוונה לכל החטיפות שהיו עד היום רובם ככולם למעט גלעד שליט ושלושת הנערים היו בשטחי ישראל, ושטחי ישראל אני מתכוון ממש בשטחי ישראל, צומת הודיה זה פסיעה מאשדוד, צומת 443 זה פסיעה מירושלים, וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
לא צריך לחכות להודעה מהצד השני, אבל כן מחפשים סימני התגוששות, בגד קרוע, סימני גרירה, דם וכו'. אחרת הסבירות היא להתייבשות או עקיצה של נחש, או אפי' סתם נאבד או חזר לעיר ולא הודיע.
בכ"א אני מאמין שיש להם איזה פרק זמן שמחפשים, ולאחריו אם אין שום סימן אכן הולכים לכיוונים האחרים כמו חטיפה וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1353292:
לכו תדעו אם זה לא קשור לרצח הנער הערבי.....
(התנקלות של בני המשפחה וכו'...)

אכן זה היה ביער ירושלים באותו מקום שהוא נעלם

• הוסף לסימניות
רק קצת חיזוק
יש הרבה מאתנו שעוד זוכרים הסיפור של הילדה שרל פלדמן בארה"ב שנעלמה ל-4 3 ימים
ולא היה קצה חוט, ואחרי זה מצאו אותה ביער בריאה ושלימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1353295:
לא צריך לחכות להודעה מהצד השני, אבל כן מחפשים סימני התגוששות, בגד קרוע, סימני גרירה, דם וכו'. אחרת הסבירות היא להתייבשות או עקיצה של נחש, או אפי' סתם נאבד או חזר לעיר ולא הודיע.
בכ"א אני מאמין שיש להם איזה פרק זמן שמחפשים, ולאחריו אם אין שום סימן אכן הולכים לכיוונים האחרים כמו חטיפה וכו'.

הכל טוב ויפה אבל לא אחרי הרשלנות של שלושת הנערים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1353301:
רק קצת חיזוק
יש הרבה מאתנו שעוד זוכרים הסיפור של הילדה שרל פלדמן בארה"ב שנעלמה ל-4 3 ימים
ולא היה קצה חוט, ואחרי זה מצאו אותה ביער בריאה ושלימה

גם פה האם הכוונה לשורי פלמן??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1353306:
גם פה האם הכוונה לשורי פלמן??
כמה שזכור לי מדובר בשורי פלדמן
אולי אני טועה, אבל אני חושב שלא
אל תציירו אותי כעבר ובטל לגמרי

• הוסף לסימניות
יש שמועות, (בלי אחריות...)
שבאתר של חמאס פורסם תמונות הדרכון שלו
והוא טוען שהוא בידיו.

תמונת הדרכון

קבצים מצורפים

• 10583786_778972565487294_3574135583467416737_n.jpg
    KB 135.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
באמת כואב שכששלושת החטופים נחטפו כל הארץ רעשה ועכשיו...

אבל בכל זאת פה הסיפור שונה לגמרי
נעדרים בתחומי טיול לצערנו יש לא מעט ואף פעם עדיין לא קרה (כפי הידוע לי) שהיה מדובר בחטיפה
כפי שכבר אמרו לא כל כך מהר הולכים לכוון הזה.

וכשמישהו עוצר טרמפ ובסוף נלקח לאי שם ועוד מתקשר לדווח שנחטף - מדובר בסיפור אחר לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1353214:
בועז גולן עורך חדשות 0404 בראיון: "החיפושים אחר תלמיד הישיבה בירושלים נמשכים, מקווים שהוא לא נחטף, אך אנחנו רואים התעלמות בכלי התקשורת הכללית בגלל שמדובר בבחור חרדי, מדובר ביחס מחפיר - פשוט בושה, לאחר שמחיתי על הנושא - עיתונאים התקשרו ואמרו לי שאני צודק, ציפיתי לראות את תמונת הנעדר בעיתונים הכלליים אבל לצערי זה לא קרה,".

בעיתונים החרדים ראית?!
לצערי רואים הבדל מבחינת סיקור תקשורתי בין נעדר חרדי לנעדרים מהמגזר הכללי.
אם בארזים (העיתונים החרדים) נפלה שלהבת מה יאמרו איזובי הקיר (העיתונים החילוניים)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה