אם תוכל לפנות למייל: h48846000 שטרודל וכו'רני יוכל בעז"ה לנסות, אבל אם אפשר בבקשה קצת יותר פרטים??
נשמח עדיין לעזרההסתדרת?
יש למישהו את המספרר?לדעתי זה יותר בכיוון של איחוד בני הישיבות, כאילו הם יותר מתעסקים אם זה, אני מאמין שהם יכול לסדר לכם משהו שאתם תהיו מרוצים ממנו, תנסו, לא יקרה כלום, בכל אופן לא עולה לי בראש משהו אם כזה מקרה....
אני ינסה / יברר ואני בעז"ה יחזיר לכם תשובה, אבל תנסו את את איחוד בני הישיבות יש לכם את המספר טלפון של הקו ש @יחיאל ויסבקר עלה
בהצלחה ושבת שלום.
הרב ישראל ליוש 0504141383יש למישהו את המספרר?
השאלה האם הוא מתעסק גם בישיבות ברמה גבוהה, שזה מה שהבחור צריך?אחינו. כולם שם מצוינים, אבל הרב ישראל ליוש הוא האדם הנכון עבורכם, לדעתי.
מערך טיפול ההמשך של 'אחינו' בפעילות שיא בחודש אלול
www.yadmeir.co.il
ניסינו להשיג אותו הרבה פעמים אבל הוא לא עונה לטלפוןהרב ישראל ליוש 0504141383
הוא מחתן את הבת שלו בימים הקרובים, כנראה עמוס.ניסינו להשיג אותו הרבה פעמים אבל הוא לא עונה לטלפון
עלו למעלה....יש למישהו את המספרר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים