עזרה הבחור סובל!! מישהו מכיר מתווך שיכול להכניס לישיבה גדולה?

• הוסף לסימניות
מדובר בבחור טוב ולמדן שמתאים לישיבה ברמה גבוהה אך לאחרונה נתקלנו בקשיים.
מישהו מכיר אולי מישהו שיכול לעזור בעניין???

• הוסף לסימניות
רני יוכל בעז"ה לנסות, אבל אם אפשר בבקשה קצת יותר פרטים??

• הוסף לסימניות
יש לאיחוד בני הישיבות
אגף ייעוץ וסידור ישיבות
0733828280 שלוחה 5
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יותר בכיוון של איחוד בני הישיבות, כאילו הם יותר מתעסקים אם זה, אני מאמין שהם יכול לסדר לכם משהו שאתם תהיו מרוצים ממנו, תנסו, לא יקרה כלום, בכל אופן לא עולה לי בראש משהו אם כזה מקרה....
אני ינסה / יברר ואני בעז"ה יחזיר לכם תשובה, אבל תנסו את את איחוד בני הישיבות יש לכם את המספר טלפון של הקו ש @יחיאל ויסבקר עלה
בהצלחה ושבת שלום.

• הוסף לסימניות
הסתדרת?

• הוסף לסימניות
המון הצלחה.

מה שחשוב לעיתים לא להיות נעולים על ישיבה X.
להיות עם ראש פתוח, יכול להיות שדוקא מקום שלא חלמתם הוא יהיה מה שנכון לנער.

• הוסף לסימניות
תנסו לפנות לרב ישראל ליוש
מבין ללב הבחור
ויודע להתאים לו את מה שהוא צריך וטוב לו

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יותר בכיוון של איחוד בני הישיבות, כאילו הם יותר מתעסקים אם זה, אני מאמין שהם יכול לסדר לכם משהו שאתם תהיו מרוצים ממנו, תנסו, לא יקרה כלום, בכל אופן לא עולה לי בראש משהו אם כזה מקרה....
אני ינסה / יברר ואני בעז"ה יחזיר לכם תשובה, אבל תנסו את את איחוד בני הישיבות יש לכם את המספר טלפון של הקו ש @יחיאל ויסבקר עלה
בהצלחה ושבת שלום.
יש למישהו את המספרר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסינו להשיג אותו הרבה פעמים אבל הוא לא עונה לטלפון
הוא מחתן את הבת שלו בימים הקרובים, כנראה עמוס.
תוכל לנסות לפנות למישהו אחר מהרשימה שהעלו כאן בקישור בהודעות הקודמות
או לפנות לאגף הייעוץ של איחוד בני הישיבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה